Випускний цьогоріч буде дорогий не лише серцю, а й гаманцю

Випускний цьогоріч буде дорогий не лише серцю, а й гаманцю

Випускний цьогоріч буде дорогий не лише серцю, а й гаманцю

Поділитися новиною

Випускний цьогоріч буде дорогий не лише серцю, а й гаманцюНа свято батькам гроші необхідно було збирати мало не з початку навчального року.

Для кожних батьків випускний вечір у школі знаменує початок нового, одного із особливих етапів у житті дитини. Однак до гордості за своє чадо додається і низка клопотів, котрі є незмінними супутниками цього дійства.

Перша і одна з головних проблем, котра постає перед батьками та випускниками, – вибір наряду. Купити можна все, головне – мати за що. І ось тут виникає дилема.

Асортимент на ринку великий, але ціни – шалені.

Для хлопців: костюм середнього класу обійшовся б у 2700 гривень, є і за 1100 гривень, але там тканина неякісна. Тому доводиться вибирати: або якість, або доступність. В основному, середня цінова політика коливається у межах 100 доларів. Туфлі – від 650 гривень. Також краватка за 100 гривень. Сорочка обійшлася б у 200 гривень приблизно. Хоча ці речі можна вважати  практичними, і в подальшому дитина їх буде одягати. Ось з дівчатами дещо важче – хто ж ту сукню одягатиме потім?

Батькам дівчаток у цьому плані складніше. Крім сукні, туфель та панчіх потрібно заплатити ще за зачіску (це від 200 гривень), манікюр (від 150 гривень і вище). Нині в моді також нарощування вій. Це задоволення не з дешевих і обійдеться мінімум у 250 гривень. За бажання можна звернутися до послуг візажиста (ще 300 гривень). Не варто забувати і про біжутерію. Комплект із сережок та кольє коштуватиме не менше 100 гривень. І ось такі дрібнички полегшать гаманець батьків ще на тисячу гривень, а то й більше.

Отже, вбрання та аксесуари випускника обійдуться батькам у близько 5 тисяч гривень, випускниці – 6-7 тисяч.

«БМ»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...