Хто не мріє про джипа?

Фото використане як ілюстрація

Фото використане як ілюстрація

Поділитися новиною

Фото використане як ілюстраціяДнями пильні гадячани на вулицях міста помітили голову РДА за кермом новенького Volkswagen Touareg. Коштує подібний автомобіль приблизно 1,5 мільйони гривень. Враховуючи нещодавно задекларовані 46835,21 гривень доходу за 2015 рік, збирати кошти на придбання авто, мабуть, довелося б йому довгенько.  

Звісно, стверджувати про те, що посадовець дійсно придбав авто, не можна (можливо, це був просто тест-драйв чи автівка друга).

Фото використане як ілюстрація

9 коментарі до “Хто не мріє про джипа?

  1. Да это точно, друга или тест драйв как в воду смотрели 😀

  2. Та причем тут доход за 2015 год? Посмотрите на доход в 2013 и 2014. Даже если кто-то и задаст вопрос, откуда деньги, то ответ будет такой: За раніше накоплені гроші, И это будет правдой.

  3. Ну і що? Декларація тут мало що пояснює. На такий автомобіль потрібно збирати не один рік. Що і маємо в цьому випадку. Для багатьох з нас – немає ніякого значення де взялася машина у Матюшенка. То його проблеми.

  4. Ну i кому яке дiло – та нехай хоть на козi їзди! Все завидки – все рахують i завидують!!!

  5. [quote name=”пересiчний”]Ну i кому яке дiло – та нехай хоть на козi їзди! Все завидки – все рахують i завидують!!![/quote]
    З грамотністю написаного не все гаразд.Почерк троля 😛

  6. Шановні! Ну навіщо заздрити і бризкати слиною. Встаєм з диванів, крісел і щось робимо, заробляємо, складаємо та купуємо. А щодо голови РДА – то на те є відповідні органи щоб все перевірити, хто і за що купує.

  7. Олексій піарщик ще той. “Фотомодель” Гадяцького району.

  8. Чули, як казали, ті , що бачили як їли!!!!
    Перш ніж друкувати в газеті різний бред, переревірте!
    А взагалі, потрібно відповідати за наклепи за законом, в першу чергу редакторам газет. Тоді будуть включати мозги, що друкувати, а що ні.

  9. [quote name=”Людмила”][quote name=”пересiчний”][quote name=”Людмила”][quote name=”пересiчний”]Ну i кому яке дiло – та нехай хоть на козi їзди! Все завидки – все рахують i завидують!!![/quote]
    З грамотністю написаного не все гаразд.Почерк троля :P[/quote]
    Сама ти дура не оприходувана![/quote]
    Повидавлюй гнойники на жопі і засунь в шоколадний цех свій маленький кулачок.[/quote]
    Мадам! Ну ты даешь! Вот это Эвропа!” Красноречивая” дура!

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...