До уваги пільговиків

До уваги пільговиків

До уваги пільговиків

Поділитися новиною

До уваги пільговиківПостановою Кабінету Міністрів України від 27.04.2016 р. №319 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України» передбачено, що особам, які мають право на пільги з оплати житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива і скрапленого газу, у разі призначення житлової субсидії пільги не нараховуються. При цьому якщо розмір субсидії становить 0,0 грн, то пільгова  категорія населення має право користуватися пільгами.

Отже, пільговики мають право вибору: або пільга, або субсидія.  Якщо особи, які мають право на пільги, бажають користуватися пільгами, а не субсидією, про це необхідно повідомити в управління соціального захисту населення за адресою: м. Гадяч, вул. 50 р. Жовтня, 44, каб. №2.

Постановою внесено зміни до Порядку надання пільг окремим категоріям громадян із урахуванням середньомісячного сукупного доходу сім’ї: збільшено з 6 до 12 місяців період, на який визначається право осіб на отримання пільг, при цьому термін, за який враховуються доходи, – 6 місяців, що передують місяцю звернення.

У разі виникнення додаткових питань щодо надання пільг радимо звертатися за телефоном: 2-14-75.

В. Тарасенко, начальник управління 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...