Підсумки роботи Гадяцької дирекції Фонду соціального страхування

Підсумки роботи Гадяцької дирекції Фонду соціального страхування

Підсумки роботи Гадяцької дирекції Фонду соціального страхування

Поділитися новиною

Підсумки роботи Гадяцької дирекції Фонду соціального страхуванняПідсумки роботи Гадяцької районної виконавчої дирекції Полтавського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності за І квартал 2016 року

Станом на 1.04.2016 року на обліку в Гадяцькій районній виконавчій дирекції Полтавського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності перебуває 926 страхувальників, із яких 2 застраховані на добровільних засадах.

Протягом І кварталу 2016 року до бюджету районної виконавчої дирекції надійшло 6,5 тис. грн. Доходну частину бюджету за рахунок інших надходжень виконано в сумі 6,5 тис. грн.

Заборгованість страхувальників зі сплати страхових внесків, яка виникла на кінець звітного періоду, склала 9,5 тис. грн, що включає прострочену заборгованість – 5,1 тис. грн та заборгованість за невиплачену заробітну плату – 4,4 тис. грн.

Витрати бюджету за І квартал 2016 року склали 1799,7 тис. грн (93,5% до планового показника). На виплату матеріального забезпечення застрахованим особам використано 1682,1 тис. грн або 93,5% від загальної суми витрат, у тому числі:

– на допомогу по тимчасовій непрацездатності – 1256,6 тис. грн;

– на допомогу по вагітності та пологах – 414,5 тис. грн;

– на допомогу на поховання – 11,0 тис. грн.

Заборгованість Фонду перед страхувальниками на 1 квітня 2016 року склала 342 тис. грн, це поточна заборгованість. Порівняно з початком року заборгованість перед страхувальниками збільшилась на 109,3 тис. грн.     

За результатами перевірок дотримання страхувальниками вимог нормативно-правових актів Фонду працівниками Гадяцької районної виконавчої дирекції Полтавського облвідділення Фонду було нараховано пеню в сумі 0,05 тис. грн, у тому числі за несвоєчасне повернення страхових коштів – 0,03 тис. грн, не прийнято до заліку витрат, проведених із порушенням чинного законодавства, на загальну суму 4,5 тис. грн, застосовано штрафних санкцій в розмірі 1,45 тис. грн за порушення порядку витрачання страхових коштів, на посадових осіб страхувальників складено 1 протокол про адміністративне правопорушення на загальну суму 0,14 тис. грн.

Протягом І кварталу 2016 року до виконавчої дирекції страхувальниками було подано 110 звітів по коштах Фонду за формою Ф4-ФСС з ТВП, 296 заяв-розрахунків для фінансування матеріального забезпечення найманим працівникам, відповідно до яких за рахунок коштів Фонду оплачено 13130 днів по тимчасовій непрацездатності та 4774 дні по вагітності та пологах, а також виплачено допомогу на поховання у 5 випадках.

В. Хоменко, директор Гадяцької РВД ПОВ ФСС з ТВП

LIVE OFFLINE
track image
Loading...