Досягли мети

Досягли мети

Досягли мети

Поділитися новиною

Досягли мети«26 квітня ввечері «Гадячгаз» повісив оголошення, що 27 квітня буде відключення газопостачання житлового будинку №58 по вул. Гетьманська у зв’язку із забудовою газопроводу прибудовою стоматологічного кабінету та, як наслідок, неможливістю обслуговування даної ділянки газопроводу. І зранку цього ж числа газу уже не було. Проблема зі стоматологічним кабінетом, а страждати повинен увесь будинок і, що саме головне, на який час його відключили, не відомо.

Ми не згодні з такими їхніми діяннями і без газу сидіти не збираємось!» – із такими словами завітав до нашої редакції один із жителів цього будинку.

Обурені мешканці здаватися не збиралися і вирішили добиватися свого. Усі разом пішли до директора «Гадячгаз» із вимогою роз’яснити ситуацію, заодно запросили кореспондента.

Потрапили до кабінету без перешкод. Директор відразу ж прийняв неочікуваних візитерів та намагався пояснити, що відключення відбулося задля недопущення створення аварійної ситуації, як міг, заспокоював, говорив, що газовики не мають до проблеми ніякого відношення, усі питання – до КП «Гадяч-житло». Урешті вдалося домовитись, що газ таки включать, якщо жителі другого, чи третього поверху нададуть доступ до газової труби. Тож уже близько 21.00 будинок був підключений до газопостачання.

А якби мешканці не проявили своєї чіткої громадської позиції та не стали доводити свої права, то невідомо, коли б і відновилася подача газу. Можливо, саме Майдан таки навчив наш народ бути згуртованим та дружним. Дана ситуація хоч і малоприємна, але все ж мала певний ефект.

Оксана Руденко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...