Про порушення санітарних норм гр. Горбун Людмилою

«Гадяцький вісник» перетворили на листівку

«Гадяцький вісник» перетворили на листівку

Поділитися новиною

про порушення санітарно-екологічних норм гр. Горбун ЛюдмилоюГолові міської ради м. Гадяч
Нестеренку О.В.
Громадян будинку № 23 по вул. 50 р. Жовтня , м. Гадяч

Заява

Просимо розглянути наше колективне звернення на засіданні міської ради про порушення санітарно-екологічних норм гр. Горбун Людмилою, власницею магазину «Карапуз», вул. 50 р. Жовтня, 23.

На даху магазину встановлена димохідна труба, висота якої близько 3-х метрів, це на рівні другого поверху нашого будинку. Усе спалювання відходів та упаковочного матеріалу, яке проводиться кожен день, а інколи сутками, дає такий їдкий дим, що люди у квартирах задихаються. Не лише задимлені квартири, а й повітря біля під’їздів, де люди виходять подихати повітрям і відпочити. Наші прохання власницею магазину ігноруються. Тому просимо вас зобов’язати спеціалістів міської ради та відповідні служби провести перевірку наявності технічної документації і дозволів на установку опалювальної печі і відповідності її нормам екологічної безпеки. Сміття магазином не вивозиться, а спалюється. Реконструкція магазину, як зовнішня, так і внутрішня, із мешканцями будинку не погоджена.

На обговорення сесії міської ради прохання винести наступні питання:

1. Заборона  спалювання непотребу у печі (каміні) магазину «Карапуз», або ліквідувати очаг.

2. Зобов’язати власницю магазину гр. Горбун Л.А. вивести димохід висотою над дахом будинку 5-го поверху не нижче 6 метрів, як це належить згідно санітарно-екологічної норми. Або ліквідувати димохід.

3. Провести прибирання території та її окультурення не лише з центрального входу у магазин, а й навколо будівлі, де власниця паркує свій транспорт.

На всі наші скарги та претензії просимо винести відповідні рішення і зобов’язати власницю виконати їх у строго вказані терміни.

Жителі будинку № 23 по вул. 50 р. Жовтня, м. Гадяч, усього 18 підписів 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...