Ми – за чисте довкілля…

Ми - за чисте довкілля…

Ми - за чисте довкілля…

Поділитися новиною

Ми - за чисте довкілля…Щорічна Всеукраїнська акція «За чисте довкілля» відображає активну позицію  її учасників і прагнення не на словах, а на ділі дбати про благоустрій населених пунктів  та чистоту довкілля. У рамках проведення акції учні ГСШ №4 разом з працівниками Гадяцького лісгоспу, які надали посадковий матеріал, долучилися до роботи по озелененню пришкільної території. Висадили 53 дерева та 25 декоративних кущів.

Також прибрали територію навчального закладу, спортивний майданчик, шкільний парк. Діти були дуже активними. Безперечно, хотілося б, щоб кожен мешканець підтримав цю ініціативу і доклав хоча б мінімум власних зусиль, щоб наше місто стало набагато чистішим і охайнішим.

О. Рутковська, вчитель 

 

Броварки прибирали

Погожим сонячним ранком жителі села Броварки зібралися на суботник, приурочений Всесвітньому дню довкілля. Жінки та чоловіки хвацько взялися до роботи, і вже через декілька годин територія сільського кладовища була очищена від сміття, випиляні сухі дерева, а також була доведена до ладу територія навколо пам’ятника Невідомому солдату. Свідомі громадяни не залишилися осторонь! Молодці! Щиро вдячні всім за допомогу!

Л. Тихоненко 

 

Робота на благо громади

У рамках щорічної Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» 15 квітня жителі сіл Глибока Долина, Мала Побиванка та Пирятинщина провели суботник. Велика подяка усім, хто не пошкодував свого часу і долучився до хорошої справи. Зроблено досить великий об’єм роботи. Тільки спільними зусиллями можна досягти благородної мети.

Г. Ярмак, сільський голова

 

Повноцінному суботнику завадила погода

16 квітня мав відбутися всеукраїнський суботник «За чисте довкілля». Але щоб не працювати під дощем, місцеві установи та організації взялися до прибирання напередодні.  Тому до суботи майже усі закутки міста вже виблискували чистотою.

А от працівники «Гадяцького агролісу» не злякались несприятливої погоди і суботнім ранком вирушили на міський пляж. Завдяки їх зусиллям прибережна територія поповнилась десятком новеньких столів та лавок. 

«БМ»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...