«Мамочка, не видумуйте!»

«Мамочка, не видумуйте!»

«Мамочка, не видумуйте!»

Поділитися новиною

«Мамочка, не видумуйте!»«У неділю потрапили у лікарню, – розповідає нам Людмила Лизун, матуся 3-місячного Даніїла. –  У дитини піднялась температура до 39.

Ми приїхали у Сарську амбулаторію , там нам дали направлення у Гадяцьку ЦРЛ.

Поставили діагноз ГРВІ, кололи жарознижуюче (анальгін із димедролом). У понеділок синочок перестав спати, постійно плакав, і посиніла сідничка. Я пішла до медсестри, кажу: «Подивіться, що у мене із дитиною. Він не лягає на спинку і не можна на ручки взяти». Питаю, може, на укол така реакція, а вони мені: «Мамочка, не видумуйте! Такого не може бути». 

На тертій день я почала бити на сполох – попка була дуже синя і гаряча. Пішли до завідуючої, вона направила до хірурга.  Він приписав компреси, а вони не допомагали.

Приїхав  мій чоловік, почав на них кричать. Тоді послали на УЗД. Нас у кабінет не впустили, але через двері було чутно розмову – обговорювали якусь пухлину, але нам нічого не пояснили. Після цього перестали і на очі показуватись.  А потім списали все на укол у Сарах. Але ж  дитині там нічого не кололи, тільки направлення дали».

Того ж дня родина Лизунів відвезла свого сина до обласної лікарні. Там Даніїла терміново прооперували.

«БМ»

2 коментарі до “«Мамочка, не видумуйте!»

  1. Хочу запитати редакцію: навіщо ви публікуєте такі статті? Кому від цього стало легше? Чого ви ціею статтею домоглися? Не зрозуміло. А тепер до суті проблеми. Вочевидь мова йде про найпоширініше ускладнення внутрішньо м’язової ін’єкції – пост ін’єкційний абсцес(L02.3). Дуже неприємне ускладнення, особливо у немовляти. Однозначно повязане із нехтуванями правилами асептики та антисептики. Але навіщо ці гучні слова: “Приїхав мій чоловік, почав на них кричать”, “перестали і на очі показуватись”,”списали все на укол у Сарах”, “терміново прооперували”? Кому це потрібно? Від всього цього, чи стало комусь легше? Є проблема? Вирішіть її якомога швидше і все. А якщо батьки вважають що хтось щось зробив не так, зверніться до правоохоронних оргнів для з’ясування стосунків. І не треба писати в неті весь цей непотріб! Одужання Даніїлу!

  2. Доком називаєтесь, бо маєте відношення до медицини? Тоді реакція зрозуміла. Наші колеги і ми скільки б не писали про так звані “лікарські помилки” чи недбальство, то вкрай рідко медики це визнають. Проблему вирішили – жаль, що в Полтаві, а не тут. А “непотріб”, коли людина на грані відчаю, допомогти чи порадити нікому і огортає жах, бо це стосується твого найдорожчого. Бажаємо вам ніколи не бути в таких ситуаціях.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...