Хочу застерегти всіх людей від недоброзичливих осіб

«Гадяцький вісник» перетворили на листівку

«Гадяцький вісник» перетворили на листівку

Поділитися новиною

Хочу розповісти свою історію та застерегти всіх людей від недоброзичливих осібДоброго дня, шановна редакціє!
Хочу розповісти свою історію та застерегти всіх людей від недоброзичливих осіб, які проживають в р-ні Сарського, по вул. Лермонтова. Така собі господиня, що проживає за цією адресою, утримує собаку кавказької породи. У нас із нею склалися недобрі стосунки через цього собаку, тож 30 березня я зателефонувала їй, і ми домовилися про зустріч.

Живу я за три двори, тож швидко прийшла в умовлене місце. Сусідка вийшла з двору не сама, а разом із собакою. Пес був без намордника та повідка. Не встигла я промовити і слова, як собака накинувся на мене і вкусив за ліве передпліччя. Коли я почала кричати, собака покинув мене, і господиня повела його у двір.

За медичною допомогою довелося звертатися у лікарню. Рана виявилася глибокою,  рука прокушена. На ранок написала заяву у поліцію, зараз знаходжуся на лікуванні у травматолога. Вибачень я не отримала, взамін почула лише образи. Собака не раз перестрибував через паркан, вибігав з двору, лякав сусідів та дітей. Господарям байдуже, вони нікого не слухають і не приймають ніяких мір. На жаль, для таких господарів міри покарання немає. Хочу застерегти людей, які проходять цією вулицею, бути обережними.

Потерпіла (контакти знаходяться у редакції)

LIVE OFFLINE
track image
Loading...