У поле ще рано, а вдома вже нудно!

Книшівський мисливський колектив

Книшівський мисливський колектив

Поділитися новиною

 Книшівський мисливський колективСаме так вирішили мисливські колективи РО УТМР і минулої суботи зібрались на дружне прибирання лісових масивів, а заодно і на загальні збори.  

Голова РО УТМР Олег Боцула був присутнім на зборах усіх семи колективів. Найпершим зібрався Книшівський мисливський колектив.

– Один раз на рік, згідно статуту я як голова організації повинен звітувати перед колективами. От і сьогодні завітав сюди, щоб відзвітувати про роботу і відзначити кращих, – розповідає Олег Боцула.

Книшівських мисливців голова хвалить. Каже, що хоч і колектив малочисельний, у складі всього 17 чоловік, проте усі дружні і дуже згуртовані. Якщо на полювання, то завжди у повному складі!

Розбишівський мисливський колективЗагалом, кажуть мисливці, сезон закінчили без пригод і скандалів. Цього року здобич невелика – 33 лисиці і 3 зайці за сезон. Тому у конкурсі «Лисиця» зайняли почесне 4-е місце. Не забули відзначили кращих: перше місце посів Анатолій Забіяка. Також вирішили нагородити дипломом найстаршого мисливця колективу  Петра Микитовича Яківця (79 років).   

Обговорили й плани на найближчі роки: конкурс на кращих мисливців буде трохи удосконалено (пропозиції приймаються); також у найкоротші терміни планується відкрити 6 нових ліцензій (коза або ж кабан), які будуть безкоштовно розподілені між усіма колективами. 

Приємно, що за час, проведений разом із колективом, не пролунало жодного поганого слова. Неозброєним оком видно усю щирість цих людей і згуртованість колективу.

Оксана Кириченко

Перше місце у конкурсі «Лисиця» з-поміж 7 колективів посів Розбишівський мисливський колектив (голова колективу Олег Мартиненко) – 99 лисиць за сезон. Найкращими мисливцями визначено Віталія Мигаля і Віктора Заколодяжного.  

2-е місце зайняв Римарівський мисливський колектив, 3-є – Ціпківський.

Кращі колективи нагороджені подарунковими сертифікатами на покупку у мисливському магазині.

 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...