Не бійтеся місцевих «вождів»!

Поділитися новиною

Звернення

Шановні голови сільських рад, депутати Гадяцької районної ради, депутати сільських рад, активні громадяни та небайдужі до проблем району люди!

Ми, представники різних організацій та депутати місцевих рад, під час зустрічей зі своїми  виборцями, жителями району схвильовані занепокоєнням та стурбованістю громади проблемами в районі, які не залишають байдужими і нас.

Нинішня влада, в особі голови РДА О.В. Матюшенка, прийшла до керівництва районом на крові Небесної Сотні та загиблих у зоні проведення АТО. Багато було дано обіцянок перед вступом на високу посаду. Проте це не стало перешкодою у збагаченні та лобіюванні власних бізнесових інтересів, використанні підконтрольних фірм та наближених підприємців до розподілу бюджетних коштів. Сьогодні на території більшості сільських рад проводять роботи такі різнопрофільні структури. Одні проводять ямковий ремонт доріг, інші встановлюють дитячі майданчики, вікна. Усім вам рекомендували, і ви мали унікальну можливість придбати оргтехніку та канцтовари у таких фірм. І це в той час, коли бюджетні кошти в страшному дефіциті!

Нікого в місті та районі не залишила байдужим стаття в газеті «Мій край Полтавський». У Гадяцькому районі та далеко за його межами знають про масову вирубку посадок на узбіччях доріг, але лише одиниці з нас змогли винести цю проблему на широкий загал. Як результат – судові позови! Не смішно? Під цю «програму» зачепили бензопили не тільки тополі, а й осокори й дуби, які були візитною карткою населених пунктів. Обіцяли хмиз та гілки через дробівку пропустити, а по факту залишили після кощунства величезні плями від спалених гілок. Ми ж за чисте довкілля та ЕКОЛОГІЮ! І все тільки заради заробітку. Суми, за які купляють дрова сільські ради та районний відділ освіти у підприємливих підприємців, у сто разів більші, ніж ті, за які вони їх закупили. Із таким успіхом можна було опалювати газом. І що це? Економія? Збагачення!

Стало традицією використовувати комунальну районну газету «Гадяцький вісник» у власних цілях. Газета, яка утримується за кошти платників податків, обслуговує практично двох людей, у своєму штаті має дев’ять осіб та юридичну службу при тиражі в дві тисячі екземплярів та своїй збитковості. При цьому сумлінно вимагають із вас субвенції на її підтримку та існування. Чи у сільських рад немає проблем загальніших, ніж фінансування непотрібної інституції? Сьогодні часи Януковича та Кучми, здається, повертаються. Влада висновків не зробила із помилок минулих років, а навпаки ще й доопрацювала їхні схеми та використала їх під себе!

Також викликає занепокоєння вибірковий підхід при виділенні земельних ділянок учасникам АТО. Ця процедура відбувається приховано. Цинізм та байдужість до поховання загиблих воїнів АТО.

Звертаємося до вас із проханням приєднуватися до спільної боротьби з корупцією. Просимо долучатися та повідомляти про факти зловживання чи тиску з боку керівництва району задля вирішення власних питань. Не бійтеся місцевих «вождів»! Ви обрані народом і є голосом народу в радах. Ваші слова – це слова людей, які за вашою спиною!

Разом – до життя без корупції!

Нижник В.І. – помічник-консультант народного депутата Т.В. Кутового,

Мотрич Д.М. – депутат Гадяцької районної ради,

Дудко В.Г. – директор СТОВ «Калина», депутат Гадяцької районної ради,

Міняйло О.В. – депутат Гадяцької районної ради,

Пащенко П.М. – депутат Гадяцької районної ради,

Мотрич В.Д. – директор ПП «Новатор-Агро», депутат Гадяцької міської ради,

Голуб Л.Б. – депутат Гадяцької міської ради,

Грицан О.В. – заступник директора ТОВ НВП «Нафтогазсервіс»,

Козер В.І. – голова районної організації «Братерство учасників АТО Полтавщини»,

Товстий О.В. – засновник та видавець «Базар Медіа в Україні»,

Нікітенко С.О. – сільський голова с. Біленченківка,

Вакуленко С.В. – сільський голова с. Харківці,

Кавун О.М. – приватний підприємець, учасник бойових дій на Донбасі

LIVE OFFLINE
track image
Loading...