Наша яскрава зірочка

Наша яскрава зірочка

Наша яскрава зірочка

Поділитися новиною

Наша яскрава зірочкаМаленьку дівчинку Олесю Шаповал знають відтепер не тільки в рідному селі Сватки, а й далеко за межами району та області. Не за одну мить вона прокинулася знаною та відомою. Перед цим було шість років постійної, наполегливої праці. Бог дарував Олесі талант до співу, а ще наділив її рисами, без яких просто неможливо розвивати його – великою наполегливістю, бажанням творити, бути попереду.

Із п’яти років Олеся на сцені – спочатку це був дитячий садочок, школа, сільський клуб, потім сцена музичної школи та кіноконцертного залу «Дружба». За останні три роки юна співачка підкорила сцени Полтави, Києва, Миргорода, Моршина, Миколаєва та Скадовська.  Кожній поїздці передувала велика підготовча робота – новий репертуар, вокальні заняття, репетиції, створення сценічного образу. Зараз Олеся навчається в четвертому класі Гадяцької дитячої музичної школи по класу сольного співу, вчиться грати на фортепіано.Найближчі і найрідніші люди для Олесі – це сім’я. Вони перші чують її пісні, хвилюються під час виступів і радіють перемогам. Без такої моральної, фізичної та матеріальної підтримки розвиватися талановитій дівчинці було б просто неможливо.

У творчому доробку Олесі вже чимало творів, вона співає пісні про Україну, про дитинство, дружбу, мир, на чотири твори у її виконанні знято кліпи. Незважаючи на свій вік (10 років), вона розуміє і сприймає серйозні теми і тому патріотичні пісні та пісні воєнної тематики звучать у її виконанні особливо зворушливо та хвилююче.

Олеся учасник і переможець обласних, Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів. Погодьтеся, це великий обсяг роботи для дорослого митця, а для маленької тендітної дівчинки він просто вражаючий! Щоразу, перед виходом на сцену, юна співачка відчуває легке переживання, та тільки бачить перед собою публіку невпевненість одразу зникає і Олеся забуває про все навколо, пісня лине і відгукується у наших серцях. Співай ще багато років, даруй своє мистецтво людям і будь щаслива!

Ірина Каплій, викладач по классу сольного співу

LIVE OFFLINE
track image
Loading...