Надання реабілітаційних послуг в Гадяцькому центрі соціальної реабілітації дітей – інвалідів.

Надання реабілітаційних послуг в Гадяцькому центрі соціальної реабілітації дітей – інвалідів.

Надання реабілітаційних послуг в Гадяцькому центрі соціальної реабілітації дітей – інвалідів.

Поділитися новиною

Надання реабілітаційних послуг в Гадяцькому центрі соціальної реабілітації дітей – інвалідів.З 2012 року в районі функціонує Гадяцький центр соціальної реабілітації дітей – інвалідів, основною метою якого є здійснення заходів, спрямованих на розвиток та коригування порушень розвитку дитини – інваліда, навчання її основним соціальним та побутовим навичкам, розвиток здібностей, створення передумов для інтеграції у суспільство. 

В Центрі соціальної реабілітації дітей – інвалідів працює відділ соціально-педагогічної реабілітації. Відповідно індивідуальної програми реабілітації дитини – інваліда, спеціалістами центру складається індивідуальний план проведення реабілітації та психологічної корекції дитини – інваліда. З дітьми-інвалідами проводяться корекційно – розвивальні заняття на розвиток психічних процесів, розвиток дрібної та загальної моторики, логопедична корекція, розвиток мовлення, освоєння соціально-побутових навичок, також проводиться консультативна робота з батьками. В Центрі надаються послуги з фізичної реабілітації (консультування, ЛФК, масаж).

Враховуючи рекомендації в індивідуальній програмі реабілітації дитини – інваліда управлінням соціального захисту населення проводиться інформаційно – роз’яснювальна робота серед населення району щодо надання реабілітаційних послуг в Гадяцькому центрі соціальної реабілітації дітей – інвалідів.

За більш детальною інформацією просимо звертатися до управління соціального захисту населення Гадяцької райдержадміністрації за адресою: м. Гадяч, вул. 50р. Жовтня, 44 або по телефону: 2-06-54; 2-14-75 та до Гадяцького центру соціальної реабілітації дітей – інвалідів за адресою: м. Гадяч, вул. Шевченка,12 або по телефону 3-25-00.

В.Тарасенко, начальник управління соціального захисту населення

LIVE OFFLINE
track image
Loading...