Молоко і субсидії

Молочні кооперативи – бути чи не бути?

Молочні кооперативи – бути чи не бути?

Поділитися новиною

молоко і субсидіїПісля виходу чергового номера нашого тижневика до редакції «посипалися» дзвінки від мешканців району з питанням: «куди ж все таки звертатися, якщо надані податковою дані про доходи громадян за здане переробникам молоко для нарахування субсидії не співпадають з фактичними?».

Шановні читачі! Звертаємо увагу, що призначення субсидії проводиться на підставі даних податкової інспекції, а у разі зазначення у декларації інших отриманих доходів, інформація про які відсутня у ДФС (податковій) на підставі довідок про доходи.

Вирішення питання невідповідності даних зазначених у ДФС (податковій) з отриманими доходами громадян, не входить до компетенції управління соціального захисту населення. Податкова у свою чергу користується виключно даними, які надають молоко заготівельні підприємства та організації. Тож, коли здаєте молочко будьте уважні, щоб проворна тітонька – заготівельник у своїй відомості де зазначається ваш ідентифікаційний номер (код) і прізвище точно вказала кількість молока і виплачену за нього суму коштів.

Тобто, крайнім, як завжди, залишається громадянин і проблему він повинен вирішувати самотужки, шляхом звернення до юристів, а у подальшому, можливо, і до суду.

«БМ»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...