Від імені пенсіонерів міста Гадяч…

Відповідь О.М. Кавуна на статтю в «БМ» від 11 лютого цього року

Відповідь О.М. Кавуна на статтю в «БМ» від 11 лютого цього року

Поділитися новиною

від імені пенсіонерів міста ГадячШановна редакціє!
Я як пенсіонер звернулася до управління соціального захисту, щоб вони роз’яснили мені, чому я не маю права, як і в інших містах нашої країни, по пред’явленню пенсійного посвідчення користуватися транспортом загального користування на підставі постанови КМУ від 4.03.2002 р. № 256. Я не погоджуюся, що це право у місті Гадяч можу здійснити тільки один раз у вівторок, та й то в одному напрямку.

Бо коли я сідаю їхати безкоштовно о 9.00 ранку, то о 12.00 цей самий автобус із цим самим водієм повертається вже комерційним рейсом, і потрібно заплатити йому за проїзд або чекати слідуючого безплатного рейсу о 14.00. Двічі просила Гадяцьку РДА надіслати графіки руху на встановлені маршрути, які перевізник АТП-15337 подає управлінню згідно укладеного договору – та зась!

Роз’яснила їм, що я і всі інші пенсіонери, яких турбує ця проблема, хочуть бачити розрахунки перевізника, на основі яких формуються компенсаційні витрати, таблицю яких і бачили. Наприклад: за жовтень Г.І. Куць отримав суму 69948 грн на перевезення. Так от розшифруйте, будь ласка, скільки на цю суму можна проїхати, тобто розпишіть розклад і напрямок. Просимо надати відповідь у визначений  законом термін.

К. Пашнєва від імені пенсіонерів міста Гадяч, усього 16 підписів

LIVE OFFLINE
track image
Loading...