Не випалюйте суху рослинність та Інтернет в сільські бібліотеки

15 березня у приміщенні РДА відбулася апаратна нарада

15 березня у приміщенні РДА відбулася апаратна нарада

Поділитися новиною

15 березня у приміщенні РДА відбулася апаратна нарада

15 березня у приміщенні РДА відбулася апаратна нарада
Про заходи щодо підтримки дітей-сиріт
Олексій Матюшенко (голова РДА) закликав до забезпечення своєчасної постановки на квартирний облік дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, до недосягнення ними 16-річного віку,

організувати соціальний супровід дітей сімей, які перебувають у складних сімейних обставинах, та ще раз наголосив на створенні в кожному селі спортивних майданчиків для молоді. Відповідальність покладається на голів сільських рад.

Забезпечення та право на здобуття середньої освіти дітей із особливими потребами

Світлана Шкрьоба (зав. психолого-медико-педагогічної консультації) відзвітувалапро забезпечення архітектурної доступності до безперешкодного доступу дітей з обмеженими фізичними можливостями до будівель і приміщень навчальних закладів. Забезпечити доступність навчально-технологічного середовища до закладів, де навчаються діти з особливими освітніми потребами. Провести консультативно-роз’яснювальні роботи серед керівників навчальних закладів.  

Стан техногенної вуличної безпеки

Василь Губський (нач. ДСНС) звернувся до голів сільських рад та громади міста і району з проханням не випалювати суху рослинність, бо самовільне спалювання завдає величезної шкоди довкіллю, створює загрозу для життя рослинного і тваринного світу, а нерідко і людей, та може призвести до некерованих надзвичайних ситуацій.

Лариса Труш (нач. відділу культури) доповіла: «…До початку квітня планується провести Інтернет до 22 сільських бібліотек, а також відкрити у деяких селах філії від  дитячої музичної школи. До музичної школи всього з сіл району приїжджають 68 дітей. Якщо сільські ради нададуть субвенцію, то ми зможемо відкрити філії. Кошти потрібні на заробітну плату для викладачів».  

Оксана Руденко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...