Дбаємо про майбутнє

Дбаємо про майбутнє

Дбаємо про майбутнє

Поділитися новиною

Дбаємо про майбутнєЄ в нашому місті мікрорайон умовно названий «Русанівський» – постійне місце проживання людей поряд із промисловим сектором. Тут зосереджений цілий спектр шкідливих викидів із газопереробного заводу, залізничної сортувальної станції, елеватора, комбікормового заводу та ін.

Не тішаться мешканці тієї зони ні зеленим гаєм, ні чистими водоймами, ні дитячими та спортивними майданчиками. Діти облюбували собі місце відпочинку на сміттєзвалищі.

Але знаходяться небайдужі, і з щирою і відкритою душею люди, які в силу своїх можливостей роблять реальні справи  по оздоровленню навколишнього середовища, піклуються про майбутнє своїх дітей та онуків. Прикладом того 12 березня  став суботник,  проведений на перетині вулиць Енгельса і Кіндратенка. Після замулення та багаторічного скиду побутових відходів  у водовідвідний канал, спилювання аварійних старих верб вистачило нашим ентузіастам роботи по ліквідації наслідків на цілий день. Працювали до «упаду» дорослі і діти: зібрали чимало сміття, вирубали та розчистили чагарники,  підготували місце для облаштування дитячого майданчика, про який вже давно мріють. Згадували про міського голову, який ще перед виборами обіцяв придбати для дітей «Русанівки» комплекс дитячих спортивних засобів.

Заслуговують величезної подяки сім’ї: Луцаїв, Шимок, Зайків, Ярових, Розпутьків, Кратів, які проявили свідомість і довели всій громаді  можливість проживання в екологічно чистому, благоустроєному місті. Звичайні люди – мешканці міста Гадяч – своїм вкладом першими зробили крок назустріч місцевій владі (мало б бути навпаки). Тож чекають відповіді від можновладців стосовно реалізації проектів по встановленню дитячого майданчика, контейнерних майданчиків для сміття, вивезення побутових відходів, ремонту доріг та ін.

Л. Голуб 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...