Огляд-конкурс художньої самодіяльності

Огляд-конкурс художньої самодіяльності

Огляд-конкурс художньої самодіяльності

Поділитися новиною

Огляд-конкурс художньої самодіяльностіНещодавно на базі ККЗ «Дружба» відбувся огляд-конкурс художньої самодіяльності ДНЗ «Гадяцьке вище професійне аграрне училище». У цьому конкурсі продемонстрували свої творчі здібності всі творчі колективи навчального закладу, заявляючи про себе не лише як про майбутніх висококваліфікованих фахівців, а й як про стильних, креативних і мистецьки обізнаних особистостей.

У програмі було представлено 24 номери різножанрового характеру.  це народна творчість (вокальна та хореографічна), різні стилі та напрямки сучасного мистецтва, гумор, виступи команди КВК.

На особливу увагу заслуговують: ансамбль юнаків з піснею «Прапор України» (керівник Віктор Посенко), вокально-хореографічна композиція «Прошу неба, землі» у виконанні тріо «Вікторія» (керівник Олег Казмерчук) та хореографічного колективу «Дивограй» (керівник Алла Ляшенко), колектив сучасного танцю з хореографічною композицією «Повертайся живим» (керівник Алла Ляшенко), Віталій Іванченко з піснею «Мам», Сергій Губар з гуморескою «Як вареники варили кум і я» та ансамбль дівчат з піснею «В мире без войны» (керівник Олег Казмерчук).

За інформацією сайту ВПАУ

Фото М. Велічка 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...