Апаратна нарада – «Не довіряю!»

Апаратна нарада - «Не довіряю!»

Апаратна нарада - «Не довіряю!»

Поділитися новиною

Апаратна нарада - «Не довіряю!»1 березня у приміщенні РДА відбулась апаратна нарада. З-поміж усіх питань у порядку денному достойний уваги був лише виступ голови громадської ради при адміністрації Олександра Сиваша. Спочатку він прозвітував про роботу громадської ради за минулий рік.

Підсумував цікавою, на наш погляд, промовою, у якій висловив недовіру нинішній владі: «Я як громадський діяч дуже занепокоєний станом, що відбувається в країні і зокрема у Гадяцькому районі. Очевидний факт, що більшість населення не розуміє, що відбувається у країні. Я вірю у краще майбутнє країни і тому розраховую, що уся владна команда має відчути і зрозуміти – терпець у людей уривається. Народ не хоче і більше не буде мовчки спостерігати за ситуацією. Не того він чекав і не на те сподівався.

На сьогодні корупція – це головна причина небезпеки. На деякий час хабарники та злодії притихли. Але сьогодні корупція знову набирає сили, у багатьох випадках перевищуючи її масштаби. Це явище набуває системного характеру. Нечисті на руку підприємці, максимально використовуючи владу, крок за кроком реалізуючи план власного накопичення капіталу, нехтуючи сповіданнями і вірою своїх співвітчизників, приватизовують та привласнюють усе, що тільки можна. Метою цих дій є монополія. Вважаю, ще не пізно це зупинити».

Після палкої промови О. Сивашу швиденько «прикрили рота», звинувативши у бездіяльності і неефективності роботи громадської ради. Мабуть, було не дуже  приємно слухати критичні зауваження у свій бік.

Оксана Кириченко 

1 коментар до “Апаратна нарада – «Не довіряю!»

  1. Олександр!!! Так тримати.Знай твої прихильники завжди готові тебе підтримати.МОЛОДЕЦЬ.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...