Зміни у веденні обліку платежів

Без свідомого громадянського суспільства протидіяти корупції неможливо

Без свідомого громадянського суспільства протидіяти корупції неможливо

Поділитися новиною

Зміни у веденні обліку платежівШановні платники податків, Головне управління ДФС у Полтавській області повідомляє про відкриття рахунків для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів відповідно до вимог Бюджетного кодексу України, Закону України «Про Державний бюджет України на 2016 рік» та наказу Державної казначейської служби України від 14.01.2016 №13 «Про затвердження Змін до Довідника відповідності символу звітності коду класифікації доходів бюджету».

Звертаємо увагу платників податків, що реквізити рахунків для перерахування коштів по податках та платежах до бюджетів усіх рівнів необхідно з’ясувати в ДПІ за місцем їх реєстрації.

Датою початку здійснення операцій по зазначених кодах класифікації доходів та відкритих рахунках визначено 8 лютого 2016 року. Із розрахунковими рахунками для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів  відповідно до вимог Бюджетного кодексу можна ознайомитись на суб-сайті територіальних органів ДФС у Полтавській області у розділі «Бюджетні рахунки» та на сайті Головного управління ДКСУ у Полтавській області за адресою: http://www.treasury.gov.ua/reg/control/pol/uk/publish/category/340137.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...