Влада живе своїм життям, а народ зовсім іншим – злиденним

«Напишіть – хай їм стидно буде!»

«Напишіть – хай їм стидно буде!»

Поділитися новиною

Влада живе своїм життям, а народ зовсім іншим – злиденнимДобрий день, шановна редакціє!

Свою статтю я хотів би назвати за анологом відомої телепередачі «Дістало».

Насправді вже набридло споглядати, як нищиться владою український народ і держава в цілому. На протязі своєї півторарічної каденції Президент не виконав жодної своєї передвиборної обіцянки. Констатую деякі з них.

Гарант обіцяв припинити бойові дії на сході за два тижні. Уже близько двох років у так званій АТО продовжують гинути найкращі сини й дочки нашої Вітчизни, і цій бойні не видно кінця й краю. Петро Олексійович обіцяв позбутися бізнесу, а насправді розширює свої сфери впливу та збільшує статки на фоні суцільного зубожіння народу.

Президент обіцяв побороти корупцію, а по суті очолив її. Прикладом служить цькування каналу С. Шустера та інших засобів масової інформації.

Складається враження, що влада живе своїм життям, а народ зовсім іншим, діаметрально протилежним – злиденним.

Про це свідчить той факт, що Порошенко вважає українську економіку процвітаючою, а світова спільнота, навпаки, самою неефективною в світі, такою, що веде країну до краху. Порошенко вважає голову Нацбанку Гонтарєву найкращим банкіром Європи, а компетентні світові організації думають навпаки: Українська банківська система найгірша в світі. Про це свідчить у першу чергу знецінення гривні більш ніж утричі. Провідні європейські фахівці надали розрахунки про те, що на сьогоднішній день один долар США коштує близько 7 грн. 30 коп. Зважаючи на бойові дії на Донбасі, множимо на два – отримуємо приблизно 15 грн. Усе інше – це корупційно-спекулятивна складова, яка йде в кишеню Президенту, Прем’єру, Голові Нацбанку та їхнім холуям.

Довіра до банківської системи серед людей в Україні становить менше одного відсотка, а через те, що НБУ очолює такий некомпетентний, бездарний персонаж, як Гонтарєва, довіра має мінусовий показник.   

 Очільниця НБУ, тримаючи народ за лохів, закликає не звертати увагу на курс долара, адже всі розрахунки здійснюються в гривнях, забуваючи про те, що ціна на все аж до туалетного паперу формується відповідно до курсу американської валюти.

 В усьому світі запорукою процвітання  бізнесу та економіки в цілому є доступне кредитування, у банківській системі України процентні ставки з 30 і більше відсотків сприяють руйнуванню економіки.

Намагання відправить Гонтарєву у відставку не вдається жодним політичним силам, так як керівниця з досить заплямованою репутацією, як своєю власною, так і наближеними до неї родичами, наприклад, сином із невісткою, цілком влаштовує пана Президента.

Не може, на жаль, суспільство звільнитися від такої чуми 21 сторіччя, як Арсеній Яценюк і його команда.

 Економіка такої багатої природними людськими ресурсами, родючими чорноземами країни попала в лапи недолугих не тільки вітчизняних, а й іноземних менеджерів.

Відсутність реформ, чіткої програми дій Уряду, розбазарювання бюджетних коштів, корупція, зниження ВВП, зубожіння народу через необґрунтовані тарифи на житлово-комунальні послуги, ріст цін, збільшення суми податків – це досить невеликий перелік «досягнень»  діяльності  «Сєньки-моджохера» за два роки.

Окремим «надбанням» цієї бандитської влади є податок з пенсій. Жоден уряд за всі часи України, Європи, світу не зміг додуматися до такого геноциду проти перестарілих громадян.

Усі посадові особи, причетні до цієї ганьби, повинні піти у відставку, їх не так важко вирахувати. До прийняття цього ганебного документа причетні автори законопроекту, депутати, які голосували за цей законопроект, Голова Верховної Ради і, нарешті, Президент Порошенко, які підписали його.

Зусиллями влади Україна за рівнем життя народу стала найбіднішою країною Європи, пропустивши вперед навіть Молдову та Албанію. Доходи населення невпинно падають, купівельна здатність знижується, росте безробіття. Ці та інші фактори ставлять Україну в залежність від іноземних донорів. США, Німеччина, Франція та ін. диктують нам зміни до Конституції, до соціальних законів, до призначень ключових посадовців і т.д. Як правило, наші горе-правителі дослухаються до цих рекомендацій, «підвищення тарифів» наприклад.

Найвпливовіші особи США, зокрема, колишній Посол, діючий Посол, Держсекретар США, віце-президент Байден рекомендували Порошенку звільнити генпрокурора Шокіна, в іншому разі – ненадання фінансової допомоги в розмірі один мільярд доларів. Бездіяльність Генпрокурора, мабуть, влаштовує голову нашої держави.

Не дивлячись на те, що влада наплодила цілий ряд антикорупційних відомств, корупція продовжує процвітати. За рівнем цього ганебного явища Україна займає перші позиції в світі.

Корупційних схем існує в українському політикумі величезна кількість. Щоб їх всі перерахувати, потрібно видати книгу сторінок на триста. Ось ті, що зараз на слуху.

 Уже не вперше Кабмін знижує ціни на газ для підприємств і олігархів. Для населення ціна залишається без змін. Ціна на бензин не падає пропорційно падінь ціни на нафту на світовому ринку. Згідно лабораторних досліджень,  в українському бензині на заправках навіть відомих брендів, власне, бензину не більше 40%. Усе інше – сурогати газонафтопереробки. Дякуючи журналістам, стала відома закупка зимових шкарпеток для силовиків по ціні 373 грн за пару. Де ж ті контролюючі органи, які фінансуватимуться з бюджету, зокрема, Антимонопольний комітет, Комітет із захисту прав споживачів та ін.? Усе, перераховане вище, і багато інших «досягнень» влади призвели до того, що Президента повністю підтримує 1% громадян.

Для рятування країни потрібне повне перезавантаження влади: від Президента до Верховної Ради. Нас лякають, що бюджет не витримає ще одних виборів. Це неправда. Адже бюджет витримує місячну заробітну плату Голови держпідприємства «Укргазвидобування» в 955 тис. грн, голови НАБУ Ситника – 80 тис. грн, голови Національної поліції – 98 тис. грн і т.д.

Згідно Конституції України влада належить народові. Ми найняли високопосадовців, щоб вони служили нам вірою і правдою, насправді ж проводиться пограбування й знищення української  нації.

Про те, що влада проводить політику на знищення народу, свідчить той факт, що на момент написання статті в Україні від грипу померло 122 людини. Міністр охорони здоров’я Квіташвілі основною причиною смертності вважає несвоєчасне звернення по медичну допомогу. Я категорично проти цього аргументу. Звичайно, він має місце. Але основними причинами летальних наслідків хвороби є недостатня кількість доз вакцини, низька їх якість (як наслідок – відсутність довіри до результатів вакцинації), надвисока вартість препаратів і, що найприкріше, відсутність можливості добратись до лікувального закладу як через брак транспорту, так і через бездоріжжя.

Нещодавно Литва надала безкоштовну гуманітарну допомогу противірусними препаратами. Свідомо роблю наголос на слові «безкоштовну», тому що впевнений – ці препарати в найближчий час з’являться на полицях аптек за захмарними цінами.

Вибачте, будь ласка, за непослідовність, але емоції переповнюють, коли чуєш інформацію із ЗМІ, що, наприклад, у США мінімальна, наголошую, не середня, а мінімальна заробітна плата становить в перерахунку на національну грошову одиницю України 75 тис. грн, а літр бензину, не сурогату, коштує 10 центів = 2 грн. 50 коп.

Думаю, що аргументів на «ефективність» нашої влади більш ніж достатньо. Упевнений, що ні десятихвилинки на телебаченні, ні очікуваний звіт А. Яценюка не змінять ситуацію для народу на краще. Як платили по 7200 грн за 1 тис. кубів газу, так і платимо, хоч є висновок міжнародної аудиторської компанії про те, що газ для населення має коштувати 4000 грн за 1 тис. кубів. Як вмирали від грипу, так і вмиратимемо. Але ж є куча інших болячок. Тож будемо все тугіше й тугіше затягувати паски, як радить нам «шановний» Арсеній Петрович.

З повагою до Вас житель Гадяча М.П. Дядіченко

1 коментар до “Влада живе своїм життям, а народ зовсім іншим – злиденним

  1. Українські патріоти об’єднались навколо наших святинь. Традиційним вітанням вояків Української Повстанської армії, вітальним гаслом партизанів-бандерівців: «Слава Україні! – Героям Слава!» тепер вітають один одного мільйони патріотів на Сході, Заході і Півдні України.
    Спасибо жителям Львова, что жить так вдруг стало ху…йо…во…”

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...