Увага! Шахраї виманюють заощадження у пенсіонерів.

Про ситуацію з виплатою пенсій та етапи їх підвищення у 2016 році

Про ситуацію з виплатою пенсій та етапи їх підвищення у 2016 році

Поділитися новиною

Увага! Шахраї виманюють заощадження у пенсіонерів.Управління Пенсійного фонду в Гадяцькому районі повідомляє, що в нашому районі зафіксовано випадки шахрайства, в яких постраждали пенсіонери. Зловмисники видають себе за працівників Пенсійного фонду, заходять у помешкання та під різними приводами виманюють заощадження у пенсіонерів.

Тому управління Пенсійного фонду в Гадяцькому районі звертає увагу на те, що співробітники управління не мають ніяких причин ходити по адресах пенсіонерів і не роблять цього. Здійснити виїзд до помешкання пенсіонера працівники Пенсійного фонду можуть тільки після попереднього узгодження з ним. При цьому обов’язково повинні пред’явити своє службове посвідчення. Не відкривайте двері і не довіряйте людям, які представляються співробітниками Пенсійного фонду, навіть якщо вони звертаються до вас по імені та знають прізвище. У разі таких випадків негайно телефонуйте у поліцію (телефон 102). Остерігайтесь шахраїв! Бережіть свої кошти та життя!

Одночасно повідомляємо: управління Пенсійного фонду України в Гадяцькому районі знаходиться за адресою: пл. 50 років Жовтня, 12, м. Гадяч.

Прийом та обслуговування громадян здійснюється у відділі обслуговування громадян управління (кабінети №7 та №8 ). Начальник відділу – Наталія Григорівна Диковицька.

Прийом громадян здійснюють:

Білоцерківець Валентина Олександрівна – провідний спеціаліст;

Литовченко Валентина Миколаївна – провідний спеціаліст;

Лиходід Світлана Іванівна – провідний спеціаліст.

Відділ працює з понеділка по четвер з 8.00 до 12.00 та з 13.00 по 17.00, у п’ятницю – з 8.00 до 12.00 та з 13.00 до 15.45. Телефон для звернень: 2-19-58.

Управління Пенсійного фонду України в Гадяцькому районі

LIVE OFFLINE
track image
Loading...