«…Приставив ніж до горла і викрав авто»

Фото використане як ілюстрація

Фото використане як ілюстрація

Поділитися новиною

Фото використане як ілюстрація29.01.2016 року до чергової частини Гадяцького відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в одному із сіл району невідома особа в балаклаві, погрожуючи предметом, схожим на ніж, незаконно заволоділа службовим автомобілем, який належить ПВКП «АСК» і в якому також перебував один співробітник указаного підприємства.

На місце даної події були направлені співробітники поліції для з’ясування всіх обставин. У подальшому правоохоронцями встановлено, що 24-річний водій вищевказаного підприємства, повертаючись на службовому автомобілі з м. Миргород, близько 19 години 30 хвилин, по робочих питаннях зупинився навпроти магазину в одному з населених пунктів Гадяцького району. За попередньою домовленістю, саме тут він повинен був забрати ще одного працівника даного підприємства. І в той час, коли в салон автомобіля на переднє пасажирське сидіння присів колега водія і почав розмову, на заднє сидіння автомобіля через незамкнені двері сів невідомий їм чоловік і відразу приставив ніж до горла водію автомобіля. У цей час пасажир, злякавшись, відразу вибіг з авто. Зловмисник, погрожуючи ножем, змусив водія рухатись у напрямку міста Гадяч, при цьому по дорозі викинув його планшет та мобільний телефон із транспортного засобу. Але до міста вони так і не доїхали. В одному із сіл нападник скерував водієві з’їхати з дороги в сторону поля та, коли автомобіль зупинився,  зловмисник, тримаючи ніж біля горла водія, змусив останнього віддати йому грошові кошти, що належать ПВКП «АСК», які він отримав за реалізацію товару. Після того, як працівник підприємства віддав нападнику  грошові кошти, той відразу пішов у невідомому напрямку.

Поліцейські відразу ж почали проводити заходи по встановленню особи зловмисника. Перевірено всіх осіб, які могли бути причетні до даного випадку, проведено ряд бесід із громадянами, які могли надати хоча б якусь інформацію. За лічені години злочинця затримали.

Зловмисником виявився 25-річний мешканець міста Гадяч. У ході проведення огляду речей останнього правоохоронцями було виявлено ряд речових доказів, які повністю підтверджують його вину. Крім цього, ще під час огляду у даного громадянина поліцейськими було виявлено та вилучено металевий предмет, зовні схожий на ручну гранату РГД-5.  Усі речові докази вилучені та направлені для проведення експертизи.

По даних випадках слідчим відділенням Гадяцького відділу поліції будо відкрито кримінальні провадження за ч1 ст.187 (Розбій) та ч1 ст.263(Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

Гадяцький ВП ГУНП у Полтавській області         

 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...