Шаховий поєдинок

Шаховий поєдинок

Шаховий поєдинок

Поділитися новиною

Шаховий поєдинокІз нагоди Дня Соборності в міському шаховому клубі відбувся турнір, у якому взяли участь 8 кращих шахістів міста та району. Безкомпромісна боротьба завершилася перемогою Олександра Обламського, який, пройшовши турнірну дистанцію без поразок, упевнено посів перше місце, друге дісталося Володимиру Демидовичу, третє – Віктору Бурлаю.

Переможці отримали грамоти та медалі від районного об’єднання Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос».

Минулого року на День захисника Вітчизни гостями Гадяцького шахового клубу були шахісти із Липової Долини. Цього року гадячани вирушили в Липову Долину на матч, присвячений Дню Соборності, 30 січня. Провели там чудову гру і впевнено перемогли господарів із рахунком 16:2.

Перед Новим роком рішенням сесії міськради були виділені кошти Гадяцькому шаховому клубу для зміцнення матеріально-технічної бази. На них закуплено 6 шахових годинників та 6 комплектів шашок. Отже, тепер у клубі можна пограти не лише в шахи, а й у шашки. Запрошуємо всіх бажаючих. Також дякуємо громаді міста за підтримку.

О. Кутейко, президент Гадяцького шахового клубу

LIVE OFFLINE
track image
Loading...