«Більше 500 працівників звільнено «за згодою сторін»».

Гадяцьку молочну продукцію реалізовуватимуть у країнах ЄС

Гадяцьку молочну продукцію реалізовуватимуть у країнах ЄС

Поділитися новиною

«Більше 500 працівників звільнено «за згодою сторін»».Куди «котиться» сирзавод?

«Більше 500 працівників звільнено «за згодою сторін»». Такою новиною були ошелешені під час новорічних свят гадячани. Що ж сталося і чому одне із найпотужніших місцевих підприємств «виставило на вулицю» своїх працівників?

Люди, які працювали на підприємстві довгий час, розповідають, що така «акція» відбувається не вперше. Кожен рік на певний період працівники стають на облік у місцевий центр зайнятості, а згодом їх знову приймали на роботу.

Чим зумовлена така стратегія керівництва зараз – невідомо. Кажуть, що звільняють саме у той період, коли найменше надходить сировини. А ще, ходять чутки, що цього року звільнення пов’язані із зміною реєстрації чи власника. Адже віднедавна, стало відомо, що починаючи із 2016 року сир завод платитиме усі податки не у місцевий бюджет(до речі це близько 7 мільйонів), а у столицю. Зрозумілих відповідей так ніхто надати не зміг. Але, погодьтеся, якось дивно це все. Виплати заробітних плат, борги по яких лідирують у області, зупинились. Останні  гроші , які отримали працівники під Новий рік, були за серпень 2015року. Розуміємо, що усім керують з Києва. Але хотілося хоча б якогось пояснення тих, хто багато років «гарував» на досить нелегкій роботі, а тепер лишився у «розбитого корита».

Оксана Кириченко  

1 коментар до “«Більше 500 працівників звільнено «за згодою сторін»».

  1. Що ви мелите. а за вересень не хотіли??? людей вигнали при тому надуривши що хтось їх прийме назад..гарантовано що перейдуть на заплатню у конвертах…

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...