Разом у майбутнє із «ФАЙБЕРЛІНК»

Разом у майбутнє із «ФАЙБЕРЛІНК»

Разом у майбутнє із «ФАЙБЕРЛІНК»

Поділитися новиною

Разом у майбутнє із «ФАЙБЕРЛІНК»25 грудня 2015 року працівників тижневика «Базар Медіа в Україні»  запросили на відкриття нового центру обслуговування абонентів Інтернет-провайдера «ФАЙБЕРЛІНК». Тож, користуючись нагодою приводу, ми привітали компанію із цією важливою подією та взяли інтерв’ю у її директора та засновника  Володимира Демченка. 

– Володимире Олександровичу, ми знаємо, що Ваша компанія надає Інтернет-послуги вже довгий  час. Скільки саме років ви працюєте на ринку Інтернету в Гадячі?

– У цьому році ми відсвяткували свій перший ювілей – 5 років. Адже 27 вересня 2010 року ми отримали ліцензію на телекомунікації.

Ідея створення «ФАЙБЕРЛІНК» виникла тоді, коли гадячани потребували Інтернету. Із самого початку ми працювали удвох: я та Віталій Козуб – системний адміністратор. Робили підключення, були на техпідтримці, приймали абонентів в офісі. Працювали з великим ентузіазмом. Прокладати магістральні лінії нам допомагали мої друзі.
Із роками «ФАЙБЕРЛІНК» зростав.  Це доводило, що ми на правильному шляху. Нам подобалася наша робота, і ми йшли до своєї мети. Сьогодні у нас велика команда професіоналів та однодумців, яка працює на благо гадячан та жителів району.

– Чому виникла саме така назва FIBERLINK («ФАЙБЕРЛІНК»)?

– Fiberlink  (у перекл. з англ.)  Fiber  – волоконно-оптичний кабель, link  –  зв’язок.

Ми перші, хто в Гадячі почав прокладати волоконно-оптичний кабель у своїх магістральних лініях – за цим ми бачили майбутнє. Тому і в назву хотілося вкласти саме цей зміст.

У 2015 році ми завершили модернізацію своєї мережі. На кожен будинок установили сучасний керований комутатор та подали 1 Гбіт швидкості. Перебудували кабельну мережу так, що кожен будинок окремим кабелем заходить на нашу технічну площадку. Зробили виділенні прямі лінії. У результаті цього були прибрані проміжні вузли зв’язку, залежні від електроенергії. Також оснастили наш техмайданчик потужним безперебійним живленням, якого вистачає більш ніж на 10 годин роботи. До речі, ми єдині в Гадячі, хто використав таку технологію для будування своєї мережі. Перевага її в тому, що вона дає змогу без перебоїв та більш якісно надавати Інтернет-послуги усім нашим абонентам.

– Володимире Олександровичу, чи займається ваша компанія соціальними проектами?

– Ми завжди працюємо для задоволення потреб наших абонентів та жителів міста. Улітку на центральних пляжах та в центральному парку міста можна скористатися безкоштовним доступом до мережі Інтернет по технології Wi-Fi. Це дуже зручно. Молодь у захваті!  Тому що не в кожному місті України є такі пропозиції для людей.

Нещодавно у самих активних місцях Гадяча ми встановили веб-камери. Тобто в теперішньому часі, он-лайн, можна спостерігати протягом дня, як живе наше місто. Я гадаю, що веб-камери також будуть допомагати правоохоронцям у вирішенні важливих питань. Камери стоять поки що в трьох місцях: Сарське перехрестя, Великий круг та площа Соборна. Щоб переглянути камери, потрібно зайти до нас на сайт: www.fiberlink.net.ua у розділі «Он-лайн камери». Також для 4-х шкіл м. Гадяч із 1 січня 2016 року ми будемо надавати безкоштовний Інтернет. Часто виступаємо спонсорами заходів, що проводяться для молоді в нашому місті. Одними із самих гучних у минулому році був фестиваль «Life is music» та змагання з вейк-борду.

Ми, як і всі свідомі українці, допомагаємо нашим військовим. Безкоштовно підключили та надаємо безкоштовний Інтернет райвійськкомату та волонтерському штабу АТО. І ще така одна новина для абонентів «ФАЙБЕРЛІНК». На початку 2016 року ми запускаємо сервіс безкоштовного цифрового телебачення за технологією IPTV, яке дає змогу переглядати телепрограми на всіх пристроях підключених до Інтернету: комп’ютері, планшеті, SmartTV та інших.

– А ви надаєте Інтернет тільки по місту чи ще й по району?

– Ми завжди сприяли і будемо сприяти розвитку району. Я сам родом з Петрівки-Роменської  і я знаю про проблеми в селі з доступом до мережі Інтернет. І тому для мене було дуже важливо, щоб  і мої односельчани, та й інші жителі району, мали змогу отримувати швидкий та безлімітний доступ до всесвітньої мережі. Тому що це не тільки зв’язок та розваги, а й спілкування з рідними, які живуть у різних куточках світу. На сьогоднішній день уже більше 30 сіл  Гадяцького району отримують безлімітний швидкісний Інтернет під брендом «Всесвіт Онлайн». «Всесвіт Онлайн» – оператор зв’язку, який виник два роки тому як творіння  «ФАЙБЕРЛІНК». Ми першими дали змогу жителям району використовувати Інтернет швидко та безлімітно.
По району ми також беремо участь у соціальних проектах. По школах Гадяцького району надаємо безкоштовний доступ до мережі Інтернет, щоб сприяти нашому молодому поколінню у навчанні та розвитку, тому що за ними майбутнє країни. 
Я завжди дивлюсь у майбутнє, а особливо у майбутнє свого краю. Тому ТОВ «ФАЙБЕРЛІНК» та ТОВ «ВСЕСВІТ ОНЛАЙН» я зареєстрував у м. Гадяч, щоб усі податки надходили до бюджету нашого міста. Ми гадячани, і ми повинні дбати про розвиток свого краю разом. І слідкувати, щоб усі податки за спожиті послуги та продаж товарів у Гадячі та районі надходили до місцевих бюджетів, а не розліталися по регіонах країни. Майбутнє нашого краю тільки за цим.

– Які  Ваші плани на майбутнє?

– Тільки розвиток і тільки вперед. У планах на 2016 рік добудувати мережу Інтернет по Гадяцькому району та почати розвивати її в інших районах Полтавської області. Із розвитком мережі потрібна більша команда. Тож запрошуємо до співпраці бажаючих, котрі прагнуть приєднатися до команди професіоналів та стати її частиною, щоб працювати не тільки на благо своєї сім’ї та команди, а й на розвиток свого краю.  Вільні вакансії можна переглянути у розділі «Вакансії» на сайтах www.fiberlink.net.ua та www.vo.net.ua  та відправити резюме на ел.пошту: fiberlink@ukr.net.

– Що б Ви хотіли побажати своїм абонентам та гадячанам у 2016 році?

– Колектив компанії  «Файберлінк» та «Всесвіт Онлайн» вітає усіх гадячан, жителів району та ділових партнерів із Новим роком та Різдвом Христовим. Бажаємо миру, любові та злагоди. Нехай новий рік принесе успіх та достаток у кожен дім.

Дякуємо за плідну співпрацю та сподіваємося на її успішне продовження у 2016 році.

Завітайте до нас за новою адресою: м. Гадяч, вул. 50 років Жовтня, 41 (Сарське перехрестя, біля фонтану). Завжди будемо раді вам!
Наші телефони: 099-111-9-115, 099-734-7-333, 61-0-61.

– Дякуємо, Володимире Олександровичу, за розмову, бажаємо Вам і компанії «Файберлінк» процвітання у новому році!

«БМ»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...