Перша дівчинка – значить буде мир!

Перша дівчинка – значить буде мир!

Перша дівчинка – значить буде мир!

Поділитися новиною

Перша дівчинка – значить буде мир!Є така приказка:  «Хлопців народжують – до війни, а дівчат – до миру». Їй і вирішили довіритись працівники пологового відділення Гадяцької ЦРЛ, адже першими новонародженими цьогоріч були саме дівчата.

 

Проводили ж минувший рік народженням  хлопчика – 31 грудня на світ з’явився майже 4-кілограмовий богатир Даня. У лікарняній палаті нас радо приймали батьки хлопчика Проводили ж минувший рік народженням  хлопчика – 31 грудня на світ з’явився майже 4-кілограмовий богатир Даня. Людмила і Олександр Лизуни із Харківець.

Перший день 2016 року не подарував нам жодного малюка. А вже 2 січня лютенчанка Яна Гацько народила донечку вагою  3040 кг і зростом 51 сантиметр. Незважаючи на те, що маленькій лише кілька днів від народження, вона вже має ім’я – Каріна. Матуся ні на хвилину не відходить від донечки і з нетерпінням чекає повернення додому.

Астрологи кажуть, що народжені у рік Мавпи діти будуть охочі до науки. Їм легко даватимуться точні науки, не матимуть проблем із працевлаштуванням. Серед них будуть актори і програмісти, лікарі і топ-менеджери. Оточуючі вважатимуть їх улюбленцями долі. Тож побажаймо їм, щоб усе напророчене збулося.

Оксана Кириченко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...