Двоє мешканців району відповідатимуть перед законом за зрубані ялинки

Двоє мешканців району відповідатимуть перед законом за зрубані ялинки

Двоє мешканців району відповідатимуть перед законом за зрубані ялинки

Поділитися новиною

Двоє мешканців району відповідатимуть перед законом за зрубані ялинкиІз метою недопущення самовільних рубок, безконтрольного перевезення та реалізації новорічних ялинок та з метою збереження лісових культур на території Гадяцького району правоохоронцями проводяться заходи щодо недопущення несанкціонованої вирубки та реалізації хвойних дерев.

Інспекторами поліції Гадяцького відділу поліції було затримано одного з мешканців району, який самовільно здійснив поруб сосни поблизу одного з сіл району, та донести її чоловікові додому так і не вдалося, адже потрапив у поле зору правоохоронців та був затриманий. Також у ході відпрацювання території однієї із сільських рад району поліцейськими був зупинений транспортний засіб під керуванням 32-річного сільського жителя, у причепі якого перебувала «лісова красуня». Як пояснив правопорушник, дану ялинку він підібрав уже зрубаною в кар’єрі за селом.

Але інспектори поліції не повірили таким поясненням і на чоловіка було складено адміністративний протокол за ст. 65 КУпАП «НЕЗАКОННА ПОРУБКА, ПОШКОДЖЕННЯ ТА ЗНИЩЕННЯ ЛІСОВИХ КУЛЬТУР І МОЛОДНЯКА» та накладено стягнення у вигляді штрафу вісімдесят п’ять гривень із відшкодуванням суми завданих збитків. 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...