У Розбишівці «кіт не качався»

Священик від Бога

Священик від Бога

Поділитися новиною

У Розбишівці «кіт не качався»3.10.2015 р. я у справах був у Гадяцькому районі. А перед тим читав у газеті № 77 «Голос Зіньківщини», де пишуть два сільські голови О. Коркішко та С. Нікітенко, яку допомогу надає громадянин Давиденко Віктор Михайлович. До мене звернулися декілька громадян з с. Розбишівка з проханням повпливати на сільського голову, щоб він покосив бур’яни, які виросли у два рази вищі від легковика.

Вони бояться відпускати дітей до школи та дитсадка, а також і самі бояться там ходити, оскільки зарослі такі, що там можуть жити не те що собаки, а навіть вовки та дикі кабани.

Привели вони мене до будинку культури. Далі вгору дорога бруківкою вимощена (в селі її називають Оксацька). Обочини дійсно в жахливому стані. Я сфотографував цю картину та зателефонував до сільського голови Коркішка О.І. і попросив його навести лад (покосити бур’яни) у вказаному місці, а також у других місцях, де така безгосподарність. Дав для цього йому термін до 7.10.2015 р. По телефону він обіцяв усе зробити. І думаєте що? Нічого не зробив. Бур’яни до сьогодні 11.10. 2015 р. не торкані, а роботу він провів таку: звернувся до громадянина Давидка Віктора Михайловича за допомогою з тим, щоб він написав статтю у газету, щоб закрити мені рота та щоб я не займав сільського голову.

11.10.2015 р. біля 10 годин у м. Зінькові до мене підійшов добродій Давидко Віктор Михайлович і тоном і мовою бандита запитав мене: «Хто тобі заплатив за наїзд на Коркішка О. І.?» Давидко говорив, що Коркішко просувається в депутати, і не треба його займати.  Казав також, що коли бур’яни мені заважають, то можу сам брати косу і косити. Далі почав висловлювати усілякі погрози на мою адресу і врешті, завершив словами: «Запам’ятай, що ти не жилець!» Це чули три людини, які знаходилися в моїй машині.

На основі вищевикладеного я звертаюся до виборців округу №17 с. Високе округу №9 м. Зінькова та прилеглих сіл, де балотується гр. Давидко В.М. у депутати районної та обласної ради відповідно із запитанням: « А чи потрібен вам такий депутат, в якого на першому плані – закрити рота тому, хто хоче , щоб було чисто і красиво навкруги, а не займатися прямим наведенням порядку?» У №79 нашої районної газети Високівський сільський голова дякує за допомогу дровами та опаленням. Громадянин Давидко В.М. і не згадує про те, що на початку літа, коли вирішувалося питання про існування школи, меценатів не було, бо було далеко до виборів.

Тож, виборці округів №9 та №17, подумайте. А жителів с. Розбишівка прошу подумати, чи потрібен їм такий сільський голова, як Коркішко О.І.?

С. Даценко, громадянин, інспектор екології

Р.S. Станом на 17.12.2015 р. у с. Розбишівка і «кіт не качався» – нічого не зроблено. На звернення до сільського голови Коркішка отримав лише лайку. 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...