Професійне навчання осіб із обмеженими можливостями

Професійне навчання осіб із обмеженими можливостями

Професійне навчання осіб із обмеженими можливостями

Поділитися новиною

Професійне навчання осіб із обмеженими можливостямиПрофесійне навчання
Професійне навчання осіб із обмеженими фізичними можливостями – найбільш ефективний механізм підвищення їх соціального статусу і захищеності.
Кам’янець-Подільський планово-економічний технікум-інтернат є одним із навчальних закладів, який сприяє у професійній орієнтації молоді із числа інвалідів, які за віком та освітою можуть навчатися у технікумі-інтернаті.

Навчання на 2016-2017 рік буде здійснюватися за спеціальностями:

1. Бухгалтерський облік (системи АПК) на 1 і 2 курси денного відділення.

2. Економіка підприємства (системи АПК) на 2 курс денного відділення.

3. Соціальна робота на 1 курс денного відділення.

Для вирішення основних завдань підготовки конкурентоспроможних спеціалістів у навчальному закладі створено потужну матеріально-технічну базу: сучасно обладнані навчальні кабінети, інформаційний центр, бібліотеку з читальними залами і філією у гуртожитку, два кабінети автоматизованого робочого місця спеціаліста.

Оздоровчо-реабілітаційна база включає плавальний басейн, зал для ігрових видів спорту, зал лікувальної фізкультури, оснащений спеціалізованими тренажерами, медичний пункт, у структурі якого фізіотерапевтичний, стоматологічний, маніпуляційний, лікарський кабінети. До послуг студентів сучасний комфортабельний гуртожиток із блоками обслуговування студентів на кожному поверсі, перехідна галерея між навчальним корпусом та гуртожитком.

За детальною інформацією стосовно умов прийому на навчання звертатися до управління соціального захисту населення Гадяцької райдержадміністрації за адресою: м. Гадяч, вул. 50 років Жовтня, 44, тел. 2-06-54, 2-14-75.

В. Тарасенко, начальник управління 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...