«Мама, а у нас будет Новый год?..»

«Мама, а у нас будет Новый год?..»

«Мама, а у нас будет Новый год?..»

Поділитися новиною

«Мама, а у нас будет Новый год?..»Із цими словами останнім часом майже кожного ранку звертаються до Людмили Галушки її діти, адже невідомо, де застане їх це свято.

Нагадаємо, родина Галушок – переселенці із Криму. Рік тому вони переїхали у Пирятинщину. Про купівлю будинку із братами Тарапатами було домовлено заздалегідь. Але тепер власники передумали продавати будинок і вимагають негайного виселення родини.

Це вже далеко не перше судове засідання і, мабуть, могло бути останнім. Цього разу на засідання із поважних причин не з’явився захисник відповідачів Галушок, що й послужило перенесенням слухання.  Позивачі, які були присутніми лише один раз, знову не приїхали.

Якщо чесно, такими подавленими подружжя Галушок ми ще не бачили. Жінка тихо плакала у коридорі, чоловік знервовано міряв кроками приміщення. За час судової тяганини родина, з якою ми познайомились трохи більше року тому, просто поникла духом. І зрозуміло чому – дуже важко жити, не знаючи, що буде завтра, без можливості планувати своє майбутнє.

Наступне засідання призначили на 28 грудня. Сподіваємось, цього разу усе вирішиться.

Оксана Кириченко   

LIVE OFFLINE
track image
Loading...