Людина у професії

Людина у професії

Людина у професії

Поділитися новиною

Людина у професіїМожна із упевненістю сказати, що ця жінка зробила правильний вибір у своєму житті, коли визначилась із професією. Адже у грудні цього року виповнюється (ви не повірите!)  21 рік, як Оксана Едуардівна Скачко працює в управлінні соціального захисту населення Гадяцької РДА.

Кар’єрними східцями вона злетіла дуже швидко. Цьому посприяли її відповідальність, професіоналізм та самовіддана праця.

Тож уже певний час Оксана Скачко займає досить вагому посаду – начальник відділу грошових виплат і компенсацій. 

Не раз відмічали працю Оксани Едуардівни колеги. А минулого тижня по-достоїнству багаторічні досягнення жінки оцінило вище керівництво – за вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики у сфері соціального захисту населення, високий професіоналізм, самовіддану працю та сумлінне виконання службових обов’язків Міністерство соціальної політики відзначило її подякою і маленьким грошовим презентом.

«Базар Медіа в Україні»


Марину Григорівну Ільченко знають як професіонала своєї справи. Ще б пак – 15 років вона трудиться, не шкодуючи  сил, щоб зберегти і покращити здоров’я інших.

Марина Ільченко працює медичною сестрою поліклінічного відділення функціональної діагностики. Із ранку до ночі ця мініатюрна жіночка із своєю портативною валізкою навідується до своїх пацієнтів і ще жодного не оминула увагою.

«Чуйна, ввічлива, людяна, завжди допоможе», – так відгукуються про медсестричку відвідувачі лікарні.

І хоч Марину Григорівну поки що не відзначили ніякими нагородами (поки що), ми із впевненістю можемо присвоїти їй народне звання «Повага пацієнтів».  

«Базар Медіа в Україні»

Фото Миколи Величка.

 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...