Свято для людей з особливими потребами

Свято для людей з особливими потребами

Свято для людей з особливими потребами

Поділитися новиною

Свято для людей з особливими потребамиЗвісно, коли мова йде про день людей з обмеженими можливостями, слово «свято» недоречне. Але це день сильних людей, які попри всі нелегкі випробування, що випали на їхню долю, не зламалися, адаптувалися до життя, проявляючи виняткову силу духу і непохитну віру в життя. Їх мужність і оптимізм мають  стати взірцем для інших, адже багато з цих людей, не вимагаючи до себе ніякого жалю чи особливого ставлення, досягають успіхів у різних галузях, включаючи спорт.

Та все ж людям із обмеженими можливостями потрібна підтримка. І не лише фінансова Свято для людей з особливими потребамичи фізична, а й підтримка добрим словом. Просто увага та можливість відпочити, поспілкуватися.

Мабуть, особливо спілкування та розваг прагнуть діти цієї категорії. Тож у четвер, 3 грудня, в актовому залі училища культури для них було продемонстровано цікаву розважально-ігрову театралізовану програму. Дітлахи мали змогу «мандрувати» по улюблених мультфільмах, зустрітися із казковими героями, ну і, звісно ж, погратися в ігри, поспівати, продекламувати вірші та просто поспілкуватися. На завершення дійства малеча отримала солодкі подарунки.

Того ж дня у ККЗ «Дружба» відбувся ще один захід із цієї нагоди. На його початку до присутніх зі словами підтримки та побажаннями здоров’я і щастя звернулися очільники району, міста, організації інвалідів. Після на присутніх чекав цікавий концерт, а на інвалідів-спортсменів та іменинників осені – ще й подарунки.

Андрій Суіменко  

LIVE OFFLINE
track image
Loading...