6 грудня відзначили День Збройних Сил України.

6 грудня відзначили День Збройних Сил України.

6 грудня відзначили День Збройних Сил України.

Поділитися новиною

6 грудня відзначили День Збройних Сил України.Незважаючи на досить невелику офіційну історію українського війська, справжній вік Української армії сягає кількох століть, а її бойові традиції формувалися у важких кривавих війнах і конфліктах від Київської Русі до Другої світової війни. І сьогодні солдати і офіцери гідно продовжують традиції своїх дідів і батьків. Армія – це один із основних елементів стабільного і впевненого розвитку Української держави.

На наших військових покладена священна місія – боронити рідну землю, забезпечувати мирне життя свого народу. А народ відповідає на це любов’ю та пошаною.

Низка заходів пройшла напередодні у нашому місті.

4 грудня воїни-афганці та учасники АТО поклали квіти до Вічного вогню в парку «Перемога». Потім учасники покладання пройшли до ККЗ «Дружба», де було проведено урочистості. Присутніх привітали очільники району, керівники військового комісаріату та організації воїнів-інтернаціоналістів. 13 учасників бойових дій в Афганістані з нагоди свята отримали відзнаку Президента України – пам’ятну медаль «25 років виведення військ із Афганістану». Оскільки напередодні, 5 грудня, відзначався Міжнародний день волонтера, не оминули увагою і цих людей. Наймолодші волонтери – школярі всіх шкіл міста – отримали грамоти районної державної адміністрації за «вагомий внесок у розвиток волонтерського руху, допомогу воїнам-учасникам АТО, активну громадянську позицію та з нагоди Дня Збройних Сил України і Дня волонтера». Потім на присутніх чекав концерт.

Андрій Суіменко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...