Воїнам-інтернаціоналістам про пенсійне забезпечення

Воїнам-інтернаціоналістам про пенсійне забезпечення

Воїнам-інтернаціоналістам про пенсійне забезпечення

Поділитися новиною

Воїнам-інтернаціоналістам про пенсійне забезпеченняУ суботу, 28 листопада, у Гадяцькому районному військкоматі відбулися звітні збори про роботу та діяльність за 2015 рік Гадяцької районної організації Української Спілки ветеранів Афганістану «воїнів-інтернаціоналістів» за участю заступника голови райдержадміністрації С. Бондаренка, військового комісара райвійськкомату М. Овчаренка, голови Гадяцької районної організації УСВА воїнів-інтернаціоналістів М. Фісуна.

А також працівників управління Пенсійного фонду України в Гадяцькому районі: начальника відділу обслуговування громадян Н. Диковицької та головного спеціаліста відділу з питань призначення та перерахунку пенсій І. Довжик.

На зборах були присутні ветерани війни, учасники АТО міста Гадяч та Гадяцького району. Працівники управління Пенсійного фонду розповіли про зміни в пенсійному законодавстві для покращення життя інвалідів війни, учасників бойових дій та інших найменш захищених верств населення, надали роз’яснення про зміни, що плануються внести до деяких законодавчих актів України щодо єдиних принципів призначення та виплати пенсій, відповіли на запитання присутніх.

Управління Пенсійного фонду в Гадяцькому районі

LIVE OFFLINE
track image
Loading...