«…Дзвоню-дзвоню, а там одно факс пищить…»

«…Дзвоню-дзвоню, а там одно факс пищить…»

«…Дзвоню-дзвоню, а там одно факс пищить…»

Поділитися новиною

«…Дзвоню-дзвоню, а там одно факс пищить…»«Раніше проще було – подзвониш у міську раду, то завжди Тетяна відповість.  І вислухає, і порадить. А тепер – дзвоню-дзвоню, а там одно факс пищить. Ніколи його на місці немає, усе десь їздить.А шо мені факс? Мені людина треба!..» – бідкається жіночка поважного віку, яка завітала до редакції.

І справді, колишнього міського голову завжди хвалили за те, що до кожного підхід знайде. «Безвідказна», кажуть, «брала» своєю простотою, нікого без душевної розмови не відпускала.

Нового ж очільника міста не часто зустрінеш у кабінеті – увесь день «літає» вулицями у справах. А між іншим, це вже не перша скарга, почута нами. Кілька днів поспіль і самі намагались додзвонитись керівнику міста, але безрезультатно.

Тож на прохання усіх, хто вже зневірився і перестав телефонувати, публікуємо графік прийомних годин працівників міської ради.

Володимир Олександрович Нестеренко (міський голова) приймає у кожен  1-й і 3-й понеділок місяця з 9.00 до 13.00; кожну першу суботу місяця – з 8.00 до 12.00.

Михайло Михайлович Харлан (заступник міськогоголови) приймає кожну 1-у і 3-ю середу місяця з  8.00 до 12.00; кожну 3-ю суботу – з 8.00 до 12.00.

Григорій Володимирович Сафонов (секретар ради) – 1-й і 3-й четвер  з 8:00 до 12:00; 4-а субота – з 8.00 до 12.00.

Тепер вже не відкрутяться, прийом  є прийом. У зазначені години, хочуть вони того чи ні, усе ж повинні вислухати. 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...