До уваги підприємств, установ, організацій!

Поділитися новиною

4 листопада 2015 року Кабінет Міністрів України прийняв постанову № 911 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 04.03.2015 № 105».

Зазначеною постановою Кабінету Міністрів України затверджені зміни до Порядку виплати компенсації підприємствам, установам, організаціям у межах середнього заробітку працівників, призваних на строкову військову службу, військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період або прийнятих на військову службу за контрактом у разі виникнення кризової ситуації, що загрожує національній безпеці,

оголошення рішення про проведення мобілізації та (або) введення воєнного стану, а також працівникам, які були призвані на військову службу під час мобілізації, на особливий період та які підлягають звільненню з військової служби у зв’язку з оголошенням демобілізації, але продовжують військову службу у зв’язку з прийняттям на військову службу за контрактом (далі – Порядок).

Відповідно до змін у Порядку компенсація здійснюється підприємствам, установам, організаціям у межах середнього заробітку працівників, які починаючи з:

18 березня 2014 року були призвані на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період;

8 лютого 2015 року були прийняті на військову службу за контрактом у разі виникнення кризової ситуації, що загрожує національній безпеці, оголошення рішення про проведення мобілізації та (або) введення воєнного стану;

11 червня 2015 року були призвані на строкову військову службу, а також призвані на військову службу під час мобілізації, на особливий період та які підлягають звільненню з військової служби у зв’язку з оголошенням демобілізації, але продовжують військову службу у зв’язку з прийняттям на військову службу за контрактом.

Для отримання компенсації  підприємствам, установам та організаціям необхідно подати до управління соціального захисту населення райдержадміністрації звіти нового зразка за кожний місяць окремо відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України № 911 від 04.11.2015 (зразок звіту додається).

За додатковою інформацією звертатись до Управління соціального захисту населення: м. Гадяч, вул. 50 років Жовтня, 44, каб. № 4. Контактний телефон: 2-06-54.

Додаток 1 до Порядку

 

ЗВІТ 
про фактичні витрати на виплату компенсації середнього заробітку працівникам, призваним на строкову військову службу, військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період або прийнятим на військову службу за контрактом у разі виникнення кризової ситуації, що загрожує національній безпеці, оголошення рішення про проведення мобілізації та (або) введення воєнного стану, а також працівникам, які були призвані на військову службу під час мобілізації, на особливий період та які підлягають звільненню з військової служби у зв’язку з оголошенням демобілізації, але продовжують військову службу у зв’язку з прийняттям на військову службу за контрактом 
____________________________________________________________________
(найменування підприємства, установи, організації) 

          у ____березні _ 2014____ року 
(місяць) 

Управління соціального захисту населення Гадяцької райдержадміністрації_

м. Гадяч, вул. 50 років Жовтня, 44
(найменування і місцезнаходження органу соціального захисту населення)

                                                                                                                

М.П.                    Керівник                                _____________                   ________________________ 

                                            (підпис)                                  (ініціали, прізвище)

                             Головний бухгалтер          _____________                    ________________________ 

                                                                              (підпис)                                  (ініціали, прізвище)

Погоджено

М.П.                    Військовий комісар 

                             (Командир військової частини) ____________________  ________________________ 

                                                                                             (підпис)                                (ініціали, прізвище)

“___”_______________ 20__ р.

 

В. Тарасенко, начальник управління                                                 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...