«Поки затишшя..»

«Поки затишшя..»

«Поки затишшя..»

Поділитися новиною

«Поки затишшя..»Гість редакції

Юрій Гриценко завітав до нас не випадково, бо в недовготривалу відпустку запланував обов’язково навідати всіх тих, хто відгукнувся на його прохання про допомогу. На початку зими він добровільно став на захист нашої держави, та, опинившись у зоні бойових дій, зрозумів, що без підтримки не обійдеться. Не довго чекаючи, Юрій набрав номер телефону редакції і попросив на сторінках газети звернутися до земляків, щоб допомогти придбати амуніцію.

І відгук на прохання захисника не забарився. Найпершим запропонував свою підтримку гадячанин-підприємець Віктор Клітинський – подарував форму. І ще кілька небайдужих жителів відгукнулися також.

Бійцю після 9 місяців безперервної служби надали 16 днів відпустки. Тому він і вирішив добрим словом віддячити тих, хто не став осторонь проблеми одного солдата.

– Поки затишшя… Займаємося відведення військової техніки – виконуємо Мінські домовленості. Хоча насправді не знаємо, що і в світі робиться, адже не показує жоден український канал. А місцеві взагалі без світла сидять вже рік, – розповів про бойові будні Юрій Гриценко.

Разом із ним під Мар’їнкою, Луганська область, служать хлопці з Краснознаменки і Гадяча.

Поки захисник удома, вирішив подати документи на отримання допомоги від міської ради, але зізнається, що має сумніви… Хоча ми запевнили бійця, що ще жодному захиснику не відмовлено.

А від редакції побажали гадяцькому захиснику швидшого повернення у мирне життя.

«Базар Медіа в Україні» 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...