Чергова поїздка волонтерів

Луганська область, полк 1129. Перший зліва - житель с. Ціпки

Луганська область, полк 1129. Перший зліва - житель с. Ціпки

Поділитися новиною

Луганська область, полк 1129. Перший зліва -  житель с. ЦіпкиНещодавно наші волонтери, повернулися з Луганщини, а саме з місцевості, де перебуває полк 1129, що обслуговує зенітно-ракетний комплекс «Оса». Вони передали захисникам речі першої необхідності і продукти – все те, що хлопці просили.

Ми висловлюємо щиру подяку всім небайдужим землякам, які відгукнулися на наше прохання, та надали посильну допомогу: Дига В., Дяченко П., Филь І., Білоцерківець М., Павленко В., Нестеренко В., Кизь В., Боцула О., Цілуйко В., Головко С., Іванчо Т., На фото: Луганська область.  Гадячанка Світлана Пухир із солдатами-добровольцями-  наймолодшому 22 роки, найстаршому - 60.Мельніков В., Марченко В., Подоплелов В., Минка М., Бондаренко О., Лавриненко Г., Цимбал О., Цимбал В., Кузьменко А., Кириченко Ю., Гнатенко С., Скрипка С., та громаді села Ціпки (сільський голова Біляк В). Також особлива подяка незмінному водієві Е.Герусу.

На жаль, деякі керівники підприємств, до яких ми зверталися, відмовилися надати допомогу. Будемо сподіватися, що вони змінять свою позицію і, надалі, підтримуватимуть наших захисників, які не шкодують свого здоров’я та життя для цілісності нашої країни та мирного неба над нею. 

Світлана Пухир 

2 коментарі до “Чергова поїздка волонтерів

  1. досить війни
    . краще допомогти тим, хто хоче дітей. але мають проблеми з здоров’єм. треба думати про націю

  2. А ви наступного разу не вагайтесь і не соромтесь – повідомте громадськість, хто саме відмовляється допомагати. А ми будемо робити висновки, чи варто надалі замовляти у цих людeй товари та користуватися їх послугами.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...