Хвилююча зустріч зі сльозами на очах

Хвилююча зустріч зі сльозами на очах

Хвилююча зустріч зі сльозами на очах

Поділитися новиною

Хвилююча зустріч зі сльозами на очахЩедра осінь на врожай та гостини хороших людей. Цьогорічний теплий, яскравий осінній день подарував нам зустріч із найдорожчими сьогодні людьми – нашими захисниками-воїнами із зони АТО.

Олександр Тихоненко, із села Броварки, разом із своїми побратимами Андрієм Карпухіним та Юлією Сердюк приїхали на короткочасний відпочинок, щоб відремонтувати пошарпане в боях авто, таке необхідне їм на бойовому фронті.

Проїжджаючи повз школу, вони вирішили зупинитися на стадіоні, поспілкуватися з учнями та жителями села. Тетяна Семенівна Мигаль вручила воїнам хліб на вишитому рушнику, від імені матерів Євдокії Бєльської, Раїси Капусти, Ніни Мисюри, Віри Сусіденко та дружини захисника Наталії Ляшенко звернулася з побажанням повернутися швидше додому і забути, що таке війна.

Діти прикрасили машину жовто-блакитними стрічками, залишили автографи на прапорцеві, вручили квіти та маленькі вишивки-обереги для бойових побратимів.

Закінчилося спілкування виконанням пісні «Єднаймося, наша родино!», яку виконали всі гуртом.

Усі висловили спільне бажання: щоб скоріше запанував мир над усією Україною, наче голуб миру, вишитий на оберегах руками учнів.

Людмила Зубко 

До від’їзду захисників у військову частину жителі села пообіцяли зібрати їм продуктові набори.

 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...