А світять лише зорі…

А світять лише зорі…

А світять лише зорі…

Поділитися новиною

А світять лише зорі…Як не прикро, але у міському парку замість ліхтарів гадячанам світять тільки зірки. Ймовірно, місто обласного значення перетворюють на місто для закоханих. Адже хіба що такими добрими намірами влада може виправдатися перед гадячанами за те, що, пізньої пори прогулюючись міським парком, вони опиняються у суцільній темряві. Люди скаржаться: це не романтика, а життя у пітьмі їм більше нагадує фільм жахів.

Здається, ще недавно містяни жваво обговорювали проблему відсутності міського вуличного освітлення. Та, на щастя, потроху його почали відновлювати. Близько семи вулиць у місті «засвітились» після проведення капітального ремонту вуличного освітлення, на черзі усі інші.

Сяє хіба що біля Собору, далі  – пітьма. Гадячани не вперше нарікають на відсутність освітлення у «серці» міста. Вони більш ніж упевнені:  проблема з освітленням  зараз керманичів міста не цікавить, адже вирішити її можна було б уже давно.

Щоправда на останній сесії міської ради обговорювалось питання освітлення у парку. Тоді відновлення ліхтарів очільниця міста назвала «нереальним», адже потрібно повністю замінювати електромережу, а це дуже затратно. Хоча ще зовсім нещодавно комунальники лагодили ліхтарі у напрямку адміністрації. Чому не можна зробити це з усіма іншими? Чи це такий спосіб енергозбереження?

Тож скільки ще часу гадячани гратимуться у піжмурки – питання риторичне. Люди кажуть, що єдиний вихід – виходячи прогулятись у парк, не забути ліхтарик, оскільки він таки точно стане у пригоді.

Оксана Кириченко 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...