Захищаючи інтереси громади

Захищаючи інтереси громади

Захищаючи інтереси громади

Поділитися новиною

Захищаючи  інтереси громадиНаболілі проблеми – це те, із чим ідуть сьогодні люди до кандидата у депутати міської ради по 24-му округу Олександра Товстого. Так, днями до Олександра Валентиновича звернулись жителі вулиці Вокзальної Валентина Фесенко і Світлана Мізіна. Вони впевнені, що він як людина, яка довгий час проживала у цьому районі і ніколи не втрачала контакту з людьми, зможе допомогти у вирішенні даної проблеми.

«Постарались до виборів заткнути усім рота – поробили усім потроху: кому дорогу, кому тротуар, кому ямки у дворах полатали. А краще б зробили одну роботу але якісно!» – нарікають жіночки.

«Багатостраждальна» Вокзальна, як її називають самі ж гадячани, чекала ремонту давно. І здавалося, місяць тому, після капітального ремонту вулиці, усі б мали бути задоволеними, але виявилось навпаки. Любителям швидкої їзди, звісно, пощастило – зробили справжній «хайвей». А от по обочинах лишили рай для позашляховиків – повне бездоріжжя.

«У нас же тут і квітки росли, і зелененька травичка рясніла. А вони, як асфальт клали, викорчували увесь бузок, понагортали кучугури землі. Так мало того, ще й люки зникли!» – із розпачем розповідають гадячанки.

Остання фраза здивувала найбільше. Не гаючи часу, Олександр Товстий відразу ж поїхав на Вокзальну.

«Вони як робили нам дорогу, то зняли усі люки по вулиці. Ми точно бачили, що знімали працівники, котрі робили дорогу. Отам далі господарі вже відновили собі, а ми вже у віці, хіба ж можемо зробить…» – зустрічають Олександра Валентиновича жителі вулиці і проводять до відкритих ям.

Оглянувши всю вулицю, ми виявили прикритим лише один люк. Купи землі, нагорнуті після ремонту дороги, так і лишились незайманими. Ремонтники чомусь не поспішають облагороджувати територію, а зробити це самотужки жителям не під силу.

Чому ремонт залишили недоробленим, ми поцікавились у заступника міського голови Володимира Нестеренка. Він наполягав на тому, що люків там взагалі не було, а де й були, то лише їх особисті. Також він наголосив, що робота ще досі не закінчена. Не сказав лише, скільки ще чекати…

Тож Олександр Товстий вирішив пришвидшити вирішення проблеми – підготувати депутатський запит на найближчу сесію міської ради, яка відбудеться 2 жовтня. Порушивши це питання перед депутатським корпусом і представниками міської влади, Олександр Валентинович сподівається, що найближчим часом роботу доведуть до кінця. Адже затягувати роботу до зими просто неможливо.

Уже не вперше Олександр Валентинович отримує подібне звернення, і жодне він ще не залишив без уваги. Йому довіряють захищати інтереси громади тому, що він завжди доступний гадячанам. Натомість депутат упевнений: діючи спільно з громадою, можна досягти  бажаного результату.

Оксана Кириченко

2 коментарі до “Захищаючи інтереси громади

  1. хулІ ти піаришся , козьол? ШО ТИ КОМУ ЗРОБИВ І ЧИМ КОМУ ПОМІГ. МУДЄНЬ? ТОШНО ДИВИТИСЬ

  2. не потрібно ображати Олександра Товстого. Це порядна і достойна людина. Олександр переможе в виборах, тому що саме такі люди потрібні в радах, активні, порядні і достойні.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...