Який хліб обрати?

Олена Василівна та Антоніна Павлівна

Олена Василівна та Антоніна Павлівна

Поділитися новиною

Олена Василівна та Антоніна ПавлівнаПри виборі хліба споживачі керуються ціною та якістю

«Який улюблений, який улюблений… А який жінка купить, такий і улюблений», – на ходу відповів нам гадячанин середніх років. Мабуть, маючи на увазі, що якість чи ціна хліба не головне, головне – лад у сім’ї.

Наша редакція провела опитування жителів міста та району: на що ви звертаєте увагу під час вибору хліба, якому виробнику надаєте перевагу?

З’ясувалося що більш ніж 50% опитаних надають перевагу білому хлібу.

У сільській місцевості більше полюбляють чорний. Адже за нього висловились близько 60% опитаних.

Серед названих торгових марок найчастіше звучала «Кулиничі». Цей хліб приваблює покупців відносно невисокою ціною (принаймні в фірмових точках продажу) та якістю. Смак, а також хорошу якість та те, що він «завжди свіжий», назвали основними позитивними характеристиками веприцького хліба. Однак були і нарікання на нього. Також наші земляки полюбляють полтавський та сумський хліб.

Близько 25%  опитаних не звертають увагу ні на виробника, ні навіть на якість хліба. Головним чинником при виборі цього продукту для них є доступна ціна. Прикро, але в цей складний в економічному плані час часто доводиться економити навіть на хлібові.

Мабуть, ціна, а також те, що жоден із виробників не задовольняє за смаковими та іншими якостями більш ніж 10% опитаних, змушують їх пекти хліб вдома. При цьому цікаво, що більшість із тих, хто надає перевагу домашньому хлібу, є жителями міста.

Олена Василівна та Антоніна Павлівна, гадячанки:

О.В.: – Роменський, вважаю, прекрасний хліб. Купую в «Горизонті». Дуже гарна хлібинка, випечена, якісна, «кирпичик». Нещодавно почали завозити сумський. Дуже гарна, якісна кругленька хлібинка.

А.П.: – А я беру полтавський. Веприцький не беру, бо якість вже не та, а раз не та якість, то покупець не йде, шукає щось краще. І оце, що привозять: Мартинівка, Петрівка – не те. Треба прагнути, якщо хочуть бути конкурентоздатними, досягати якості високої.

Микола: – Беремо веприцький. Жінка купує. Якість поки що влаштовує. Я не дуже перебірливий.Микола: – Беремо веприцький. Жінка купує. Якість поки що влаштовує. Я не дуже перебірливий.

 

 

Наталія Павлівна з Гречанівки: – Веприцький самий добріший.Наталія Павлівна з Гречанівки: – Веприцький самий добріший.

 

 

 

Іван: – По цінах дивлюся, який дешевше. Брав раз веприцький. Мартинівський зараз не беру, купую той, що в «АТБ». Є там «Популярний» та його не вхватиш. Свої навіть розбирають.Іван: – По цінах дивлюся, який дешевше. Брав раз веприцький. Мартинівський зараз не беру, купую той, що в «АТБ». Є там «Популярний» та його не вхватиш. Свої навіть розбирають.

 

Андрій Суіменко

Фото Оксани Кириченко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...