Благоустрій Заяру

Благоустрій Заяру

Благоустрій Заяру

Поділитися новиною

Благоустрій ЗаяруНаскільки нам відомо, організація, виконання та якість капітального і поточного ремонту доріг, пішохідних доріжок у великій мірі залежить від рішень і дій міської ради. Враховуючи ці обставини, ініціативна група громади Заяру в кінці серпня звернулася у міськраду з пропозицією до 1 вересня 2015 року завершити ремонт під’їзних вулиць  до школи №3, також пішохідної доріжки від заярського перехрестя до дитячого будинку.

Нашу пропозицію було беззаперечно враховано і прийнято до виконання, адже святкування Дня знань та майбутня експлуатація доріг не повинні створювати незручностей для учнів школи, їх батьків та й взагалі мешканців цього мікрорайону. Тому до 1 вересня ямковий ремонт вулиць Коцюбинського, Степаненка, а також частину вулиці Жовтнева, безпосередньо перед школою №3, було зроблено суцільним асфальтним покриттям. Ще у минулому році за ініціативи заярян і підтримки міської ради було розпочато ремонт пішохідної доріжки від заярського перехрестя до історичної п’ятки «Лесин Гай». Тоді було відновлено 88 метрів. На початку вересня поточного року продовжили будівництво, нині зроблено 120 метрів до дитячого будинку. На даний час ведуться перемовини з представниками єврейської общини про співпрацю з місцевою громадою і є позитивні надії на спонсорську допомогу щодо благоустрою території, прилеглої до єврейського культурного центру, а саме: ремонт частини тротуарної доріжки в бік «Лесиного Гаю», будівництво автостоянки та освітлення вулиці Ватутіна.

А. Гузь, В. Панасейко, А. Усенко, Л. Піка, жителі мікрорайону Заяр 

***

Зробіть лавку таку, щоб не вкрали

Шановна редакція «Базар Медіа», звертаються до вас пенсіонери району Заяр. Дуже просимо вас надрукувати цей лист.

На автобусній зупинці немає лавки, старі люди підпирають спинами стіни зупинки, щоб діждатися автобуса. Просили Тетяну Миколаївну, а вона каже: «Робили, та вкрали». Так нехай зроблять велику лавку і міцно її укріплять, щоб не вкрали.

Дякуємо.

О. Дусь, Н. Левченко

2 коментарі до “Благоустрій Заяру

  1. “Суцільним асфальтним покриттям” – Ха-Ха-Ха, хорошая шутка!

  2. Хотя, то что денег выделили как на “суцільне покриття” в этом нет сомнений

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...