Злісно матюкався і кричав, що мене уб’є…

с работы уволить и отдать под суд как врага.

с работы уволить и отдать под суд как врага.

Поділитися новиною

злісно матюкався і кричав, що мене уб’єШановна редакція!

Допоможіть мені у вирішенні мого питання, так як ні міліція, ні прокуратура не можуть чи не хочуть допомогти мені, як громадянці України, справно виплачуючи податки в казну держави на утримання цих служб.

3.09.2015 року в селі Великі Будища, близько 19 години, на подвір’я моєї оселі, прямо під вікна без запрошення в’їхав автомобіль «Нива» синього кольору, у якому був сусід Купка Микола Миколайович. Я була дома одна: він почав бити вікна, двері, посуду і столи, які стояли на подвір’ї. При цих діях він злісно матюкався і кричав, що мене уб’є, з чого я зрозуміла, що він був у нетверезому стані.

5.09.2015 р. я подала заяву № 000468 реєстр № 3499 в журналі. Після стресу я попала в лікарню. Чеки по ліках я всі зібрала.

15.09.2015 р. я прийшла дізнатися до чергового, чи відкрите кримінальне провадження по моїй заяві, але він не став зі мною і розмовляти, не назвав свого прізвища і послав до дільничного, який був на лікарняному. У мене таке враження, що цією справою ніхто не хоче займатися.

З повагою Каплій Ніна Василівна, с. Великі Будища

***

Із цим листом ми звернулися до райвідділу і отримали ось таку відповідь.

5.09.2015 року до Гадяцького РВ надійшло повідомлення від гр-ки Каплій Ніни Василівни, жительки с.Великі Будища Гадяцького р-ну, про те, що 3.09.2015 року в с. Великі Будища, за місцем проживання, гр-нин Купка М. М., житель с.Великі Будища Гадяцького р-ну, вчинив відносно неї сварку. Дане повідомлення було зареєстровано в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події № 3499 від 5.09.2015 року. По даному факту співробітниками Гадяцького РВ проводиться перевірка. На сьогоднішній день отримані пояснення від осіб, які вказані у зверненні. Рішення по даному факту буде прийняте у строки, передбачені чинним законодавством. Коментар по розгляду звернення гр-ки Каплій Н.В. буде наданий Гадяцьким РВ після прийняття рішення.

І. Ященко, ст. інспектор по РН та ГФ Гадяцького РВ УМВС, капітан міліції 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...