Суд: Долгополов vs Окаянченко. Продовження

Усім встати – СУД іде!

Усім встати – СУД іде!

Поділитися новиною

Суд: Долгополов vs Окаянченко. Продовження Як і обіцяли, ми продовжуємо розповідати вам, як просувається справа по захисту честі та гідності воїна АТО.

Нагадаємо, Олександр Окаянченко (місцевий підприємець) звинуватив Сергія Долгополова (військовий АТО) у злочинних намірах під час оформлення 2 гектарів землі.

Після цього Сергій звернувся до суду з позовом до Олександра Окаянченка  про визнання інформації недостовірною та зобов’язання спростувати її, про захист честі, гідності та ділової репутації, відшкодування моральної шкоди. На попередньому судовому засіданні відповідач визнав свої слова у бік позивача. Після цього суддя призначив наступне засідання на  17 вересня.

У день судового засідання позивач (Сергій Долгополов) прийшов на засідання вже не сам, а з групою підтримки (близько 15 АТО-шників) і, на відміну від попереднього засідання, вирішив запросити ще й адвоката.

Відповідач же знову не з’явився. Суддя (Станіслав Киричко) ознайомив присутніх із заявою відповідача, у якій той прохав перенести засідання через неможливість бути присутнім. До заяви була додана довідка від лікаря з підтвердженням хвороби. Адвокат Олександра Окаянченка також додала заяву – просить наступне судове засідання не призначати раніше 26 жовтня, так як вона до цього часу буде знаходитись на санаторному лікуванні. 

Проте адвокат відповідача зауважила, що засідання не є кримінальним, тож відповідач може бути присутнім без захисту або ж просто змінити адвоката. Також вона поставила під сумнів довідку, надану відповідачем.

Суддя, прийнявши до відома усі наявні звернення та зауваження, призначив наступне засідання на 5 жовтня.

Продовження читайте у наступних номерах тижневика.

Оксана Кириченко

Друзі та захисники Сергія Долгополова, керуючись підозрою його адвоката, того ж дня побували у головного лікаря Центру ПМСД. Чи настільки важка хвороба – з’ясовувала медична комісія. Уже наступного дня було винесене рішення з приводу правдивості наданої відповідачем довідки – слідча медична комісія підтвердила, що порушень при видачі довідки Олександру Окаянченку не виявлено. Останній дійсно хворіє.

 

6 коментарі до “Суд: Долгополов vs Окаянченко. Продовження

  1. А почему не написали сколько хочет морального ущерба,военный с АТО???Сума очень даже интеоесная!!!Он требует 2 500 000грн!!!!Вдумайтесь в это число!Это ж какого ущерба ему нанесли???А и почему не упомянули,что ответчик воспитывает 8 деток???Или многодетные уже не такие важные как военные!Если каждый кто был в АТО будет бегать по судам и требовать по малейшему поводу такие деньги то я не знаю,что будет с нами!Лично я после этого случая подумаю кому я помогала…

  2. А местный голова райадмин делает звонки лечащему врачу с вопросами где ответчик,давит на доктора и заставляет ехать коммисии с проверкой!По моему это как-то странно и не законно!Хотя всем здравым людям ясно,что голова райдержадминистрации в связи с выборами решил таким образом устранить конкурента!

  3. Ой, давайте тільки не будемо давить на жалость! Усі у місті знають, шо із себе представляє ПАН ОКАЯНЧЕНКО. Помішав йому солдатік нещасному стоянку для фур поставить? то нехай багатодітний не ддурить людям голови у своїй “церкві”, а в АТО сходить, і попробує побуть таким же підставним атошніком, як обізвав Долгополова.
    і потом, катаючись городом на крайслері – не так вже й погано живе папаша восьми дітей…
    мо давайте йому гроші собирать, поможем багатодітному?

  4. Сумма как-то впечатляет! Дороговато что-то себя оценивает парень. Он бы лучше в суд на государство подал, которое его обворовывает. Тем более что у Окоянченок 8 детей.
    Все это выглядит фарсом и местью.

  5. Пан Окаянченко заработал на крайслер платя налоги в казну нашей страны,которые и шли на все!На АТО в том числе!И никогда,НИКОГДА не просил помощи!Этот человек сам вырос наполовину сиротой! И все что есть у него ЗАРБОТАЛ САМ!Если у кого-то есть домыслы то это не факты! Бедный народ привык в бедах винить тех кто побогаче!Но никто не виноват, что кто-то смог слелать ,а кто-то не смог!Но суть дела не в этом,а в том что журналисты не говорят правды по сути!Пусть бы народ решал кто есть кто! Статья явно заказана перед выборами!!!

  6. Ну и закончился суд.
    Судье нужно было как-то выкручиваться и что-то придумывать, что бы хоть как-то наказать Окоянченко, т.к. дело шито белыми нитками да и вообще абсурдно.
    Да приговор, который вынес судья, также не правомерен, по моему мнению.
    Думаю Александру с полной уверенностью можно и на апелляцию подавать.
    А уважаемому Сергею, хочется пожелать крепкого здоровья и не позволять себе быть обманутым чиновниками, которые, по моему мнению, его просто подставили и использовали в своих интереса.
    Сергей, спасибо вам за вашу смелость как участника АТО.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...