«Бачу, що є шанс застосувати знання і досвід»

«Бачу, що є шанс застосувати знання і досвід»

«Бачу, що є шанс застосувати знання і досвід»

Поділитися новиною

«Бачу, що є шанс застосувати знання і досвід»Твій депутат

Саме він знає, як не на словах, а на практиці відстоювати інтереси гадячан, реагувати на запити, адже  має чималий досвід роботи з людьми. Він щирий прихильник розвитку місцевого самоврядування на принципах прозорості, відкритості і доступності громадському контролю.

На старті передвиборчих перегонів хочемо познайомити вас із кандидатом у депутати Гадяцької міської ради від міської організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Олександром Валентиновичем Товстим. 

Понад 10 років Ви видаєте тижневик «Базар Медіа в Україні», газету, яка є однією із найпопулярніших в області. Чим для Вас є видання?

Колись, започатковуючи інформаційне видання, я не мав на меті стати «п’ятою владою». Я намагаюсь будувати роботу таким чином, щоб видання було чесним, справедливим і прозорим. Окрім того, що газета приносить мені матеріальний дохід, вона також є інструментом спілкування з людьми. Двері редакції відчинені для всіх, хто потребує допомоги. Кожного дня люди приходять до мене, і я, у міру своїх можливостей, намагаюсь допомогти усім без винятку.

За час роботи видання зробив висновок: газета повинна бути незалежною. Упевнений, що авторитетна людина – та, котра допомагає людям.

Чи важко поєднувати видавничу справу із депутатською діяльністю?

І те, й інше – це робота з людьми, тому у деякій мірі це нелегка робота. Але обидві взаємодоповнюючі. Я знаходжусь у курсі всіх подій у житті міста, першочергово знаю про проблеми. Володіючи інформацією, маю більше можливості допомогти гадячанам.

У міру свого характеру я намагаюсь максимально віддаватись своїй роботі. Чесно кажучи, не можна випускати об’єктивне видання і бути в хороших стосунках із усіма. Багато людей, так і не усвідомивши цього, у свій час від мене відвернулись.

Які головні завдання у депутатів міської ради нового скликання?

Найважливіше завдання депутата міської влади — турбуватися про найменш захищені верстви населення. Тому, перш за все,  вважаю своїм обов’язком:

– підвищити рівень життя малозабезпечених верств населення: пенсіонерів, ветеранів, інвалідів, багатодітних сімей шляхом виділення соціальних допомог та адресних дотацій із міського бюджету;

– вживати заходи з подолання безробіття, сприяти створенню нових робочих місць, забезпеченню конкуренції серед роботодавців і росту рівня заробітної плати;

– реалізувати програму муніципального будівництва житла та кредитування молодих сімей для придбання житла;

– забезпечити облаштування дитячих майданчиків та встановлення лавок у дворах та місцях відпочинку;

– розвивати міський транспорт, забезпечити достатню кількість автобусів, розробити маршрути, які б охоплювали усі віддалені райони міста;

– організувати регулярне вивезення сміття, збільшити кількість контейнерів для нього, установити урни в громадських місцях;

– ліквідувати стихійні сміттєзвалища, шкоду від міського звалища у Хитцях мінімізувати будівництвом сміттєпереробного заводу;

– реформувати житлово-комунальне господарство шляхом переходу житла у власність об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ);

– покращити стан житлового фонду, зношеність комунікацій, аварійний стан водопровідних мереж.

На жаль, усі проблеми гадячан можливо розв’язати лише за умови належного фінансування програми благоустрою міста.

По якому округу балотуєтесь? Чому саме цей?

Я висуваю свою кандидатуру від округу № 24.

Колись я там жив, зараз тримаю господарство, маю багато знайомих, які проживають там. І хоч він знаходиться далеко від центру міста, хочу зробити щось і для них.  Адже усім людям потрібно допомагати. Я бачу, що зможу це зробити. Хочу, щоб від мене була користь громаді, яка мене обере.

Ви депутат, який майже не пропускав засідання  сесій, часто втручаєтеся у палкі дискусії.

Так, я намагаюсь не пропускати засідання. Завжди уважно слухаю питання, багато запитую, вношу свої корективи.  Найбільша проблема влади – це те, що люди мало їй довіряють. Тому потрібно відновлювати рівень довіри. Робота депутата міської ради цікава і водночас дуже емоційна. Але найкраще відчуття – коли бачиш результат. Без мети і досягнень жити нецікаво.

Із якими проблемами здебільшого звертаються до Вас виборці?

Найчастіше до мене як депутата звертаються з комунальними проблемами. По життю я  людина небайдужа до всього – не можу промовчати і лишитись осторонь. Намагаюсь якось вирішити, допомогти усім.  Жодне звернення, з яким приходили до мене гадячани, не залишилось не розглянутим. Люди приходять із різними життєвими проблемами.

На сесію я виносив питання облаштування автомобільних парковок, яке було розглянуте і виконане міською радою. Неодноразово наголошував на проведенні ремонтів місцевих автошляхів, і нарешті з перевиконанням місцевого бюджету дороги таки почали відновлювати. Маю жорстку позицію щодо функціонування міського сміттєзвалища, не раз брав участь в обговоренні цієї важливої проблеми.

Чи справдились Ваші сподівання щодо роботи в органах місцевого самоврядування?

На жаль, не зовсім. І головна причина цьому – нестача коштів. Не завжди можна виконати обіцянки або зробити те, що необхідно громаді. Розчаровує, коли людина приходить за допомогою, а ти не маєш можливості їй допомогти.

Ми на порозі реформи децентралізації. Чи підтримуєте Ви її?

Повністю! Люди все більше усвідомлюють, що вони не просто гвинтики в машині для голосування, що вони – громада, яка може знайти в  собі сили для боротьби з негараздами, щоб навести лад у власному домі, змусити владу дотримуватись законів.

Які проблеми бачите у місті нині?

Насправді проблем дуже багато. Якщо не брати до уваги економічні чинники, то, як на мене, головне – це правильне і повноцінне виховання  молоді. Маю трьох синів, тому не хочу і не можу стояти осторонь. Необхідно будувати спортивні майданчики, відкривати нові й цікаві гуртки (авіамоделювання чи картинг наприклад). Потрібно прагнути до того, щоб молодь росла здоровою, а головне всебічно розвиненою.

Яким Ви бачите місто через 5 років?

Я виступаю за всебічний розвиток міста, за те, щоб Гадяч став спортивним і туристичним центром. Щоб окрасою нашого міста стали нові затишні алеї, дитячі майданчики, торгово-розважальні комплекси, тенісні корти.

У моїх задумках немає нічого фантастичного чи нездійсненного. Головне, щоб у майбутнього депутатського корпусу і нового міського очільника було бажання.

З якими словами Ви б хотіли звернутись до своїх виборців?

Шановні виборці! Я радий, що маю можливість звернутися до кожного з вас і донести свою думку. Хотілось би наголосити на тому, що новий міський бюджет значно відрізнятиметься від попередніх. Знайте, що з вашою допомогою ми зможемо розподілити його саме на першочергові потреби міста. Разом ми зможемо відродити та підняти наше місто до європейського рівня. Тож сподіваюсь на ваше розуміння і підтримку.

«Базар Медіа в Україні»

Біографічна довідка

Народився 25 січня 1977 року у місті Гадяч. Громадянин України. Освіта вища. У 1999 році закінчив Національний аграрний університет, факультет агрономії. У 2001 році закінчив Українську медичну стоматологічну академію, стоматологічний факультет. Із 2002 року і до теперішнього часу – приватний підприємець. Засновник і видавець обласного інформаційно-рекламного тижневика «Базар Медіа в Україні». Член громадської ради при РДА та районній раді. Одружений. Безпартійний. Судимості відсутні.

3 коментарі до “«Бачу, що є шанс застосувати знання і досвід»

  1. Який ти Сашко розумний – виходить навчався у двох ВУЗах одночасно. Якщо маєш дві вищі освіти за такими востребуваними у районі професіями, тоді чого не працюєш за здобутою освітою. Товстий – аграрій. Пам”ятаю, як ти йшов у депутати від ригіонів, так аграрного тоді не було. Дивно, да?

  2. цікавий. у товстого є шанс не паскудити українцям. Але чи він ним скористається. Мабуть що ні. ця ….лізе до …грошей, які тетяна роздавала за потрібні їй голосування.

  3. Вот уж джтнса. Сам себя не похвалишь, как в … ходишь.
    Сейчас как посмотришь списки БПП, так там все личности сплошь и рядом… Все равны как на подбор.
    Нужны новые лица и искать их надо не в партиях, которые представлены в парламенте.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...