12 вересня Гадяч із розмахом відсвяткував День міста.

12 вересня Гадяч із розмахом відсвяткував День міста.

12 вересня Гадяч із розмахом відсвяткував День міста.

Поділитися новиною

12 вересня Гадяч із розмахом відсвяткував День міста.Надвечір на центральній площі дітлахи брали участь у конкурсі «Малюнок на асфальті». Цінителі мистецтва могли роздивитись виставку робіт учнів шкіл міста, Будинку дитячої та юнацької творчості. Приємно здивувала така актуальна сьогодні виставка дитячих малюнків «Малюнок для солдата».

На Соборній площі були встановлені дитячі атракціони, лавки із солодкою ватою, попкорном та сувенірами. А для старшого покоління готували шашлики та продавали напої.

Вшанування пам’яті героїв

На початку святкування очільники міста та району вшанували хвилиною мовчання воїнів-захисників, які загинули захищаючи незалежність країни в АТО: Миколу Прудія, Юрія Кирієнка, Анатолія Лифаря, Руслана Пономаренка.

Відзначення особистостей

За активну громадську позицію, підприємницьку ініціативу та допомогу в проведенні міських свят грамотами нагороджено підприємців: Сергія Марченка, Тараса Іванча, Людмилу Горбун, Віталія Ракочія.

За вагомий внесок в отриманні статусу «Місто обласного значення» почесними грамотами обласної ради нагороджено Валерія Нижника та Володимира Нестеренка.

За вагомий внесок  у виконання виробничих завдань, високу професійну майстерність, досягнення значних економічних та виробничих показників та з нагоди професійного свята почесними грамотами Гадяцької РДА та райради нагороджено:  Євгена Пилипенка, Руслана Крата, Миколу Матвієва, Олексія  Мироненка, Миколу Павленка, Людмилу Коростенко, Андрія Троцького, В’ячеслава Філіпенка, Володимира Швидкого, Ігоря Єлісєєва, Віталія Лагуту, Олега Пружника, Надію Садичко, Юрія Трубу, Андрія Цимбала.

За сприяння у розвитку Гадяча, надання допомоги у вирішенні питань благоустрою міста  почесними грамотами Гадяцької міської ради нагороджено:  Володимира Расторгуєва (начальник Глинсько-Розбишівської лінійно-виробничо-дільничної станції),

Зеновія Шморгуна (начальник Гадяцького цеху з видобутку нафти й газу).

За значний особистий внесок у розвиток нафтової промисловості, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди свята почесними грамотами Гадяцької міської ради нагороджено: Геннадія Артюхова, Павла Білана, Сергія Литвиненка, Олександра Підгайного, Сергія Сала.

За добросовісну працю, професійну майстерність, успішне виконання  виробничих завдань та з нагоди професійного свята грамотою Гадяцької міської ради нагороджена Світлана Жатка.

Традиційно

Центральними вулицями міста урочисто пройшла колона першокласників та кращих спортсменів міста. Зі сцени гадячан вітали очільники міста та району, музичні та танцювальні вітання дарували творчі колективи районного Будинку культури  та училища культури. А родзинкою свята став виступ гурту «Ревізор», солісткою якого є заслужена артистка України Тетяна Садохіна.

Оксана Кириченко

{gallery}2015/37/dm{/gallery}

 

1 коментар до “12 вересня Гадяч із розмахом відсвяткував День міста.

  1. А в чем розмах? По-моему, с каждым годом все хуже и хуже!

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...