Свято знань – свято мудрості, доброти, людяності

Свято знань – свято мудрості, доброти, людяності

Свято знань – свято мудрості, доброти, людяності

Поділитися новиною

Свято знань – свято мудрості, доброти, людяностіПершовересень – переступаючи поріг і скликаючи срібним дзвоном до аудиторій, сповіщає про початок нового навчального року.

Свято знань  в Гадяцькому училищі культури ім.І.П.Котляревського відкрив директор училища, заслужений працівник культури України А. Насменчук, який привітав всіх, хто навчає, і хто вчиться, з красивим мудрим святом! Наголосивши, що кожен з студентів має прекрасну нагоду в своєму житті стати досвідченішими, вмілішими, розумнішими.

Із вітальним словом до присутніх звернувся ветеран праці, один з перших студентів нашого начального закладу, почесний громадянин міста О. Клочан і побажав студентам успіхів у навчанні, цікавого та різноманітного студентського життя .

Випускниця училища, студентка ІV курсу спеціалізації «Народна хореографія» О. Пономарьова зі словами вдячності звернулася до викладачів училища, а першокурсникам та всім студентам побажала світлої і широкої дороги до знань, цінувати свій час, збагачуватися знаннями і практичними навичками, бо завдяки цьому створюється професійне майбутнє кожного.  

Урок Знань «Ми нація єдина, ми майбутнє твоє, Україно» провела завідуюча денним відділенням училища О. Коростіль. Тема єдності України та цілісності її території, мужність і героїзм воїнів в ім’я свободи і незалежності нашої країни стали головним лейтмотивом її виступу.

Хвилиною мовчання вшанували присутні тих, хто віддав своє життя за Україну.

Гадяцьке училище культури

{gallery}2015/36/uk{/gallery}

 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...