Як вепричани пісок обороняли

Як вепричани пісок обороняли

Як вепричани пісок обороняли

Поділитися новиною

Як вепричани пісок оборонялиМинулого тижня до редакції тижневика звернувся Віктор Золотарьов, сільський голова Веприка. Він повідомив, що у селі невідома особа регулярно займається вивозом піску.  Обурені жителі, утомившись потерпати від знущання чоловіка (зірвані дороги, величезні котловани після вибору піску), вирішили звернутись до редакції.

Того дня невідомий вкотре приїхав на так званий «промисел». Озброєні екскаватором  люди знову безперешкодно рили котловани, а ваговики вивозили пісок у сторону Гадяча.

Сільський голова відразу сповістив про це правоохоронні органи і запросив комісію із земельних питань. На жаль, спільної мови з цим чоловіком ніхто не знайшов. Хоча до нього на протест прийшло чимало люду.

Зважаючи на байдужість чоловіка і з метою недопущення розгортання скандалу було вирішено визвати групу оперативного реагування. Приїхавши на місце події, працівники райвідділу склали акт про правопорушення, а авто вилучили на штрафмайданчик.

Щоб перевірити достовірність інформації, ми звернулись до веприцького дільничного Олександра Пилипенка. Він, у свою чергу, підтвердив факт незаконного вивозу піску. Нині справа знаходиться у реєстрі досудових розслідувань.

Отак, спільними зусиллями і дякуючи небайдужості і згуртованості  жителів Веприка, було викрито правопорушення. Тому не сидіть склавши руки, беріть приклад.

 Оксана Кириченко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...